επιλογή γλώσσας

➤ CHOOSE your Language ↓↓ Sprache WÄHLEN ↓↓ ВЫБЕРИТЕ свой язык ↓↓ ОБЕРІТЬ свою мову ↓↓CHOISISSEZ votre langue ↓↓ ➤ CHOOSE your Language ↓↓ ELIGE tu idioma ↓↓ 选择你的语言 ↓↓ 選擇你的語言 ↓↓ Scegli la tua LINGUA ↓↓ ➤ CHOOSE your Language ↓↓ اختر لغتك ↓↓ Dilinizi seçiniz ↓↓ अपनी भाषा चुनें ↓↓ زبان خود را انتخاب کنید ↓↓ ➤ CHOOSE your Language ↓↓ ZGJIDHni gjuhën tuaj ↓↓ ИЗБЕРЕТЕ вашия език ↓↓ 言語を選んでください ↓↓ בחר את השפה שלך ↓↓..

LANGUAGE SELECTION ↓↓ SPRACHAUSWAHL ↓↓ CHOIX DE LA LANGUE ↓↓ SCELTA LINGUA ↓↓ ВЫБОР ЯЗЫКА

Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Φωνάχτε! Ν' ακουστεί η φωνή μας ως τα πέρατα της Οικουμένης!

Σήμερα φωνάζουμε! Η φωνή μας, σήμερα, πρέπει να κάνει τον γύρω του κόσμου, χίλιες φορές! Βουητό να γίνει! 
Να αφυπνίσει τους ρημαγμένους τους Λαούς!  
Να σταθούν στα πόδια τους και να στείλουν την αθλιότητα του Ελληνικού και του Ευρωπαϊκού παρόντος και αυτούς που το εμπνεύστηκαν και αυτούς που το καλλιέργησαν και όλους αυτούς που το συντηρούν και το καρπώνονται… εΣ ΦΘόΡον! (Στον ΔιάΒοΛο!)
Η Ελλάδα και οι Έλληνες, ήρθε η ώρα να αλλάξουν βηματισμό!  


Την επόμενη φορά, μπορεί, να μη μας ρωτήσει κανείς και για τίποτα! Την επόμενη φορά, ίσως, η απάντησή μας να μην έχει καμία αξία!

Στην Ελλάδα, το κλίμα που θα δημιουργήσουμε σήμερα θα σημαδέψει τις ζυμώσεις και θα καθορίσει τα πρόσωπα και την πολιτική, που θα ακολουθήσουν μετά τις επόμενες εθνικές εκλογές. Οι εθνικές εκλογές, κατά το Σύστημα, θα γίνουν εν μία νυκτί, όχι για να λύσουν τα προβλήματα του Λαού και του Έθνους, των Ελλήνων και του Ελληνισμού δηλαδή, αλλά για να περισώσουν το ίδιο το Σύστημα και τους αδηφάγους προστάτες του - αν το καταφέρουν; -.

Φωνάχτε τους, όλους αυτούς τους ανεκδιήγητους τύπους,
κυβερνήσαντες και μη κυβερνήσαντες, 
κατεβάστε τους τις ταμπέλες, βγάλτε τους τις μάσκες 
και, σήμερα, πληρώστε τους με την ψήφο σας, όλους αυτούς, 
όπως πράγματι τους αξίζει!
                                                               Αξίζαμε μια καλύτερη πατρίδα...
- είπε ο Προφύτης -

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου