ΙΜΑΝΤΕΣ ΚΥΛΗΣΕΩΣ

► ➤ ☛ "CoDe of Production & Linguistic Enrichment of Panhuman Speech". "Ο ΚώΔιΚας της ΓΛωΣΣιΚής ΠαΡαΓωΓής και του εΜΠΛουΤιΣΜού του ΠαΝαΝΘΡώΠιΝου ΛόΓου".

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν θα γίνει, ποτέ, Αυτοκρατορική Πατρίδα!

    Η Ευρωπαϊκή Ένωση, Κράτος μπορεί να γίνει! Αυτοκρατορική Πατρίδα ποτέ! Και, ακόμη χειρότερα, άν φανταστούν κάποιοι ένα Ευρωπαϊκό Έθνος, τύπου US, ας κρατήσουν την όρεξή τους! Η ιστορία, σίγουρη, χωρίς την μαγιά και την ευλογία την Ελληνική, θα τους σερβίρει μία... παγωμένη Γερμανική Σαλάτα, με μιά χούφτα μαύρο πιπέρι!


     Προσοχή στις... πουτανιές της Ιστορίας όταν οι πρωταγωνιστές της φιλοδοξούν να στήσουν μία αυτοκρατορία!
    Ελληνίς, κατά την παιδεία, η Ανθρωπότης και για να στηθεί μία Αυτοκρατορική Ευρώπη, με μέλλον και προοπτική, χρειάζεται Εγκέφαλο, Γλώσσα και Λειτουργικό Λογισμικό σφραγισμένα με την αυθεντικότητα την Ελληνική! Διαβάστε, λοιπόν, όσο προσεκτικά, την ακόλουθη, ανάλογη περίπτωση:
    Ο CAIVS FLAVIVS VALERIVS AVRELIVS, με την διάσημη προσωνυμία ΚωΝΣΤαΝΤίΝος, ο Αυτοκράτορας της Ρώμης, έχοντας εμπνευστεί το Δόγμα της εγκαθιδρύσεως ενός οικουμενικού ΒαΣιΛέως-ΠοιΜέΝα, με το Διάταγμα των Μεδιολάνων [313 μΧ] διεκήρυξε την Ανεξιθρησκεία γιά να ανέβει στο άρμα του Χριστιανισμού, "φωτογραφήθηκε" αυτοπροσώπως με τον ΚύΡιο της αΝαΤοΛής, του οποίου τον τάφο ανέσκαψε, δεν ασπάστηκε, ποτέ, τον Χριστιανισμό, η Ιστορία τον... εβάπτισε Χριστιανό και ο Χριστιανικός Κόσμος τον ονόμασε Μέγαν! Και αυτή η Αυτοκρατορία, με Ελληνικόν τον πυρήνα της, ευτύχησε! 


    - Πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν και προσβλέπουν σε μία Ευρώπη των Λαών και των Εθνών! Αν η Ευρώπη δεν καταφέρει τούτο και το ξεπεράσει, είναι καταδικασμένη να αποσαθρωθεί!                                                                                Είπεν ο Προφύτης! -

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου