επιλογή γλώσσας

➤ CHOOSE your Language ↓↓ Sprache WÄHLEN ↓↓ ВЫБЕРИТЕ свой язык ↓↓ ОБЕРІТЬ свою мову ↓↓CHOISISSEZ votre langue ↓↓ ➤ CHOOSE your Language ↓↓ ELIGE tu idioma ↓↓ 选择你的语言 ↓↓ 選擇你的語言 ↓↓ Scegli la tua LINGUA ↓↓ ➤ CHOOSE your Language ↓↓ اختر لغتك ↓↓ Dilinizi seçiniz ↓↓ अपनी भाषा चुनें ↓↓ زبان خود را انتخاب کنید ↓↓ ➤ CHOOSE your Language ↓↓ ZGJIDHni gjuhën tuaj ↓↓ ИЗБЕРЕТЕ вашия език ↓↓ 言語を選んでください ↓↓ בחר את השפה שלך ↓↓..

LANGUAGE SELECTION ↓↓ SPRACHAUSWAHL ↓↓ CHOIX DE LA LANGUE ↓↓ SCELTA LINGUA ↓↓ ВЫБОР ЯЗЫКА

Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Ελλάδα, Ελληνισμός και η Αξιολύπητη Ευρώπη.




του Κ. Ι. Μ Π Ο Υ Ζ Α Ν Η - by K. B O U Z A N I S -  
   

ΕΥΡΟΕΚΛΟΓΕΣ 2014
Έχουμε το αναφαίρετο δικαίωμα, το Δημοκρατικό, να επιλέγουμε τους Προστάτες* μας!
Αλήθεια, ποιά προστασία, δεκαετίες τώρα, είδαμε από την Ενωμένη Ευρώπη;
"Δεινόν οι πολλοί, κακούργους όταν έχουσι προστάτας" θα γράψει με φούμο, εγκαταλείποντας την Αθήνα, ο Ευριπίδης.
"Των αδικημένων ο Θεός και της δικής μας μωρίας, που θυμωμένη ανανίπτει, είναι η Νέμεσις!" είπε ο Προφύτης.**

* Προστάτης = υπερασπιστής, προασπιστής, αρωγός, παραστάτης.
** Προφυτεύω = φροντίζω το έδαφος για την καλλιέργεια.

       


     Η Ελλάδα και ο Ελληνισμός δεν χωράνε σε καμία Ευρώπη! Η Ελλάδα και ο Ελληνισμός κρατάνε το κλειδί της σοφίας και των μυστηρίων όλου του κόσμου! Το παγκόσμιο του χαρακτήρα τους δεν μπορεί να χωρέσει πνευματικά ούτε πολιτισμικά στο πολιτικό τερατούργημα που, ως φαίνεται, θα μετεξελιχθεί η πάλαι ποτέ Κοινή Ευρωπαϊκή Αγορά! Η Ευρωπαϊκή Ένωση, φιλελεύθερη στην έκφραση, μπορεί να φυλακίζει ακόμη και απόψεις γιά θέματα της ιστορίας! Φιλελεύθερη στα ήθη, μπορεί να χειροκροτεί, κάνοντας σημαία της, την γελοιότητα και την διαστροφή! Φιλελεύθερη στην οικονομία μπορεί να δημιουργεί μονοπώλια με την εξαγορά και τον έλεγχο, να διατηρεί μονοπώλια, μέσα από τις περιβόητες "ποσοστώσεις" και με τον δανεισμό να κατακλέβει και να ερημώνει τους Λαούς της!
     Οι Έλληνες έχουν, ήδη, μια θέση στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Μην κακοφανεί σε κανέναν! Την αξία στους λαούς την προσδίδει το ίδιον των ηγετών και των καθοδηγών τους! Οι Έλληνες έχουν στην Ευρώπη, αυτήν την στιγμή, την θέση που αξίζουν οι ποικιλώνυμοι ηγέτες τους! Τίποτα άλλο δεν είναι τόσο μεγάλο στην σύγχρονη Ελλάδα, εκτός από την γενικευμένη διαφθορά και την απέραντη μωρία και την αδράνεια ενός λαού που τρέχει να χαθεί στο λυκόφως μιάς ατέλειωτης νύχτας, χωρίς ξημέρωμα! Τίποτα στην σημερινή Ελλάδα δεν είναι αξιοσημείωτο και αξιομνημόνευτο και άν κάτι, σε κάποιον τομέα ή σε κάποια δραστηριότητα σας  φαίνεται  σπουδαίο, κοιτάξτε το πιό προσεκτικά!
   Οι Έλληνες, ένας πανέξυπνος λαός, δουλεμένος με βιώματα και επιμονή, εύκολος στην διαχείρισή του και απλά παραγωγικός, σπαταλά τον χρόνο του ως ΣέΡΜαιοΝ*** των επικαρπωτών του. Ένας λαός χωρίς εμπνευσμένους εθνικούς, πνευματικούς και κοινωνικούς αγούς, από τους αγράμματους και αφελείς βλαχοηγέτες του μέχρι τους επώνυμους επιχειρηματίες, μεγαλοδιαχειριστές ξένων κεφαλαίων, στρατολογημένος κάτω από την ασπίδα ενός καλοπληρωμένου Αριστερισμού - Διεθνισμού, σύρεται και φέρεται και δουλεύει για λογαριασμό άλλων!
   Εύκολοι οι Έλληνες! Δύο χιλιάδες, τόσα, χρόνια υπό δουλείαν οι Έλληνες! Ευφυείς, εγγράμματοι όσοι, ανεδείχθησαν οι πιό άξιοι αυλικοί βαρβάρων ηγεμόνων, άριστοι υπάλληλοι, στυγνοί κηδεμόνες ενός λαού υπό δουλείαν και καθοδηγοί ενός έθνους προς διάλυση. "Το πιό εύκολο πράγμα του κόσμου είναι να εξαγοράσεις έναν σπουδαίο Έλληνα και, εν επιγνώσει του, να τον κάνεις πιστό... υπηρέτη σου και δούλο!" είπε μεγαλόσχημος τις.
  Εύκολοι, ιστορικά, οι Έλληνες! Δύο χιλιάδες χρόνια, που βιώνουν την ατέλειωτη παρακμή τους. Παράδειγμα προς αποφυγήν οι ηγέτες του! Αμφιβάλλετε; Εδώ δωροδοκήθηκε ολόκληρος Δημοσθένης ο Αθηναίος, ο... Αντιφιλιππικός! Και μάλιστα από τον πλέον διάσημο Απόστολο της Θεοποιήσεως και της Προσκυνήσεως του Μ Αλεξάνδρου, τον Βασιλικό Θησαυροφύλακα, τον Σάρπαλο! [Σας λέει τίποτα το όνομα, ο βίος και η πολιτεία του Σάρπαλου; Είναι αυτός που, με τα αργύρια και τον χρυσό της Ανατολής, διά την Δόξαν του Αλεξάνδρου, άλλαξε τον ρούν της Ιστορίας, προς την... Ρώμην! Ενώ ο Άρειος Πάγος, εν Αθήναις, ακόμη τον... περιμένει!]
    Η Ελλάδα και ο Ελληνισμός δεν χωράνε σε καμία Ευρώπη. Εάν η Ευρώπη ήθελε ως κοινότητα Εθνών και Λαών να διαμορφώσει πρόσωπο με άρθρωση και κίνηση και δυναμική έπρεπε να ξεκαθαρίσει με τον εαυτό της, όχι μόνο τί θέλει να είναι αλλά και τί δεν πρέπει να είναι. Πρέπει να προσδιορίσει και να περιχαρακώσει τα όρια και τον χαρακτήρα της, να λύσει τα λειτουργικά της προβλήματα και, προς θεού, μη βιαστεί να διαπλάσει ένα τέρας που θα τον ονομάσει... Νέον Ευρωπαίο Πολίτη. 
    Ο Ευρωπαίος πολίτης, ήδη, φέρει τα κοινά πολιτιστικά και πνευματικά χαρακτηριστικά, στα οποία θα στηριχθεί! Ελληνίς κατά την γλώσσα και την Παιδεία η Ανθρωπότητα και η Ευρώπη χρειάζεται εγκέφαλο, γλώσσα και λειτουργικό λογισμικό, αυθεντικά Ελληνικά. Και, άν αυθαίρετα μπορούμε να προχωράμε, στρατιώτες, εργάτες και επιστάτες, χρειάζεται... Γερμανούς! Γελαδάρηδες κτηνοτρόφους και τυροκόμους, θέλει... Ολλανδούς! Γιδοκατσικοκτηνοτρόφους, τους κατά παράδοσιν, τους ανεκδιήγητους... Έλληνες! Υπηρετικό προσωπικό, τους καθ' όλα ευγενείς... Άγγλους! Ψυχαγωγούς και θεατρίνους, Έλληνες πολιτικούς ή Ιταλούς και Γάλλους, τύπου... Μπερλουσκόνι, Ολάντ ή Σαρκοζί κλπ. Οι σοφοί θα μπορούσαν να βρούν, ... χάριν παιδιάς,  έναν ιδιαίτερο ρόλο για κάθε σπουδαίο ή ασήμαντο Ευρωπαίο! 

    Πίσω από την μωρία και την διαφθορά των πλέον προβεβλημένων ηγετών του Ελληνισμού, δύο χιλιετίες, τώρα, κρύβεται η... κληρονομικότητα και πίσω από αυτούς, τους ίδιους, οι InterNational στρατολόγοι εντολείς τους!
   Άξιοι της Μοίρας μας, εμείς οι κοινοί, οι αείπαιδες Έλληνες,
 μπερδεμένοι-ξεμπερδεμένοι, σε αυτούς προσβλέπουμε, ακόμη!
- είπεν ο Ίστωρ, ο Προφύτης -

*** ΣέΡΜαιοΝ = το ΚεΛεΠούΡι 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου