ΙΜΑΝΤΕΣ ΚΥΛΗΣΕΩΣ

► ➤ ☛ "CoDe of Production & Linguistic Enrichment of Panhuman Speech". "Ο ΚώΔιΚας της ΓΛωΣΣιΚής ΠαΡαΓωΓής και του εΜΠΛουΤιΣΜού του ΠαΝαΝΘΡώΠιΝου ΛόΓου".

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

heLLaS - gReeCe, το Κράτος... Κουρελού!


του Κ. Ι. Μ π ο υ ζ ά ν η - by Κ. B o u z a n i s -

   Το ... στημόνι, τα ανθεκτικά νήματα του ιστού υποδομής και της επιδομής το πακτωμένο ... υφάδι συνθέτουν τα Κράτη ... Κουρελούδες, υφασμένα στους ... αργαλειούς των, διαχρονικά, ισχυρών, διεθνών πολιτικοοικονομικών και γεωστρατηγικών συμφερόντων! Το "στημόνι" αποτελεί την προέκταση των ανωτέρω συμφερόντων και συντίθεται από τις, πατροπαράδοτα, ισχυρές κοινωνικοοικονομικές τάξεις ιθαγενών και, εκ τούτων, τους έμμισθους πράκτορες-πολιτικούς, διανοούμενους, καλλιτέχνες και επιχειρηματίες, ενώ το "υφάδι", ράκη πολύχρωμα, ένας προσοδοφόρος μεν αλλά αγελαίος Λαός εν δράσει, συρόμενος και φερόμενος, του οποίου η εργασία και οι καλυπτόμενες ανάγκες παράγουν έναν γιγαντιαίο πλούτο που τον προσπορίζονται, δίκην κλεπτών, οι άνομοι ... ποιμένες του! 

Η δημοκοπία, δια της μισθωμένης δημοσιογραφίας, προσφέρει το αβάκιο και το θέατρο του στημένου δημόσιου ... δημοκρατικού διαλόγου.  Οι ευδοκιμούντες πολιτικοί και δημοκόποι, απολειφάδια της ζωής, θρασύτατοι ιδεολόγοι,  πράκτορες και συνήγοροι των συμφερόντων των Επικυρίαρχων, εξ απατεώνων,  εκ του ρόλου τους μαϊμούδια σε οίστρο και πιθήκια εν εξάλλω, είναι εχθροί, μάλλον, και ιδιαιτέρως επικίνδυνοι γιά τον Λαό ...
- Είπεν ο Ίστωρ -

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου