ΙΜΑΝΤΕΣ ΚΥΛΗΣΕΩΣ

► ➤ ☛ "CoDe of Production & Linguistic Enrichment of Panhuman Speech". "Ο ΚώΔιΚας της ΓΛωΣΣιΚής ΠαΡαΓωΓής και του εΜΠΛουΤιΣΜού του ΠαΝαΝΘΡώΠιΝου ΛόΓου".

Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Το Πρωτογενές... Πλεόνασμα και η Προφητεία

Δώσε μου και μένα μπάρμπα! - Εν τη παλάμη και ού τό ψηφίσωμεν!  - Δώστου 10 ευρώ, του κουβαρδά, για να σε κεράσει ... - Πρωτογενές Πλεόνασμα από ... Dανεικά! - [Σχόλια] -Μπράβο, κ. Τώνης! ΕΒΓΕ, κ. ΕΒάγγελος! Ευοί - Ευάν και ... τα παιδία, τα άλλα, όλο... παίζει!
     Ο αείμνηστος, ο...  Tρίτος Δρόμος ΓΙΑ ΤΗΝ  Αριστερά ΚΑΙ ΤΟΝ Σοσιαλισμό, σας τα ενέπνευσαν, τούτα?
     Ο... ανένδοτος, ο  Κωστής,  τα σκέφτηκε αυτά τα πετυχαιμένα?
     γιά όλοι εσείς, οι...  σώνει και καλά να μας σώσετε , οι...  "! Εσείς Καλά να Τρώτε κι Εμείς Χορτάτοι ετότε"  τα σκαρώσατε?
-Διερωτήθη ο Ίστωρ, εν καιρώ θλίπσεως-


  Υ.Γ. 
  Το Νόμπελ της Ευρεσιτεχνίας το έχει ... δεμένο ο πρώτος! Έχει και γονίδια παραμυθά, ο ευγενής Toni! Τι? Μπρίκια, λέτε, κολλάει ο κ. Toni? Εδώ πούλησε πίτσες στους Αμερικάνους! Σε μας θα κόλλαγε? 
  Το Νόμπελ Της Μοιρασιάς, τακτοποιημένο και αυτό! Θα το... καθαρίσει ο δεύτερος, μοναχός του όλο! Μια χαψιά θα το κάνει το Πρωτογενές, ο κ. Βαγγέλης! Το πολύ-πολύ να χώσει και καν΄ 'να κομμάτι στην... σεντούκα του Theo, για ... δίαιτα!
  Όσο για την... τάπα, λέει Η Προφυτεία: "Όταν ο Ήλιος φωνάξει στον Σκορπιό, στην Έπαυλη των Ευνούχων ανάψουνε τα αίματα, μετά τον δείπνο τον μυστικό, εντολή Καθηγουμένου, θα την ... κάνει ο Μικρός Αλέξανδρος"
- Λέτε, ρε; -

 ▲ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ▲

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου