επιλογή γλώσσας

➤ CHOOSE your Language ↓↓ Sprache WÄHLEN ↓↓ ВЫБЕРИТЕ свой язык ↓↓ ОБЕРІТЬ свою мову ↓↓CHOISISSEZ votre langue ↓↓ ➤ CHOOSE your Language ↓↓ ELIGE tu idioma ↓↓ 选择你的语言 ↓↓ 選擇你的語言 ↓↓ Scegli la tua LINGUA ↓↓ ➤ CHOOSE your Language ↓↓ اختر لغتك ↓↓ Dilinizi seçiniz ↓↓ अपनी भाषा चुनें ↓↓ زبان خود را انتخاب کنید ↓↓ ➤ CHOOSE your Language ↓↓ ZGJIDHni gjuhën tuaj ↓↓ ИЗБЕРЕТЕ вашия език ↓↓ 言語を選んでください ↓↓ בחר את השפה שלך ↓↓..

LANGUAGE SELECTION ↓↓ SPRACHAUSWAHL ↓↓ CHOIX DE LA LANGUE ↓↓ SCELTA LINGUA ↓↓ ВЫБОР ЯЗЫКА

Κυριακή 13 Απριλίου 2014

ΜΝηΜόΝιο = ΠΡόΓΡαΜΜα! Δεν βγαίνεις! Σε βγάζουν... σηκωτόν!

  Ο αείμνηστος Οικονομολόγος, ο... 3ος δρόμος γιά τον Σοσιαλισμό, το είχε προβλέψει!  "ή η Ελλάδα θα φάει το Χρέος ή το Χρέος την Ελλάδα"! Και, κλείνοντας το μάτι στους πεινασμένους συντρόφους του και στις ύαινες, τους δήθεν αντιπολιτευόμενους, άνοιγε την πόρτα να μπούν τα Θηρία, για να την κατασπαράξουν! Θυμάται, κανείς, τι είχε πεί ο άλλος... αείμνηστος, ο  Άρχων Των Σερρών? "Σας πέταξα στην Θάλασσα  γιά... να μάθετε μπάνιο! " 
  Πνιγείτε, λοιπόν! Όλα ακολούθησαν την νομοτέλεια ενός απόλυτου σχεδιασμού! Πνιγείτε, λοιπόν!  Αγελαίοι οι Λαοί, τους επικατάρατους εργολάβους του κακού, σφόδρα, τους αγαπήσαμε!Το άκουσες Ελλάδα; Το πότε θα βγείς από το Μνημόνιο, θα σου το ειπεί ο παπάς στο... αυτί και ο διάκος στο... κεφάλι!
"Ο δε εισιών πάσαν ελπίδαν αφίτω"


Μνημόνιο = το Καλαπόδι, το ξύλινο πόδι!
Δεν μας αρκούσαν η φτώχεια μας και τα Γουρνοτσάρουχά μας! Θέλαμε τα ψεύτικα Μεγαλεία, τον Σοσιαλισμό, τον Φιλελευθερισμό, τας Ευρώπας των Λαών και την Γη όλων των Εθνών, τα Ευρώ και τα Σκαρπίνια!
 Τρεχάτε τώρα γιά τα καλαπόδια, αυτά που ντώνουν τα βάρδουλα, τα... Προγράμματα Αδυνατίσματος και Λιτότητας και τα Μνημόνια!


ΜΝηΜόΝιο  = ΠΡόΓΡαΜΜα!  Το βρήκαμε στο ειδικό,  Γραμματικό - Δομικό Λεξικό του Κοινού της Ελληνικής! Έτσι αναγιγνώσκεται η λέξη και εφ εξής, αυτή θα είναι η τρέχουσα σημασία της, όταν, βεβαίως, σχετίζεται με μία συμπεφωνημένη επιβολή όρων και διαδικασιών σχετικών με την πολιτική, γενικά, είτε, ειδικότερα, με την οικονομική πολιτική ενός καθημαγμένου, από τους δανειστές του, κράτους.
   Με την γραμματική και την ιστορική του έννοια φορτισμένο, στην κυριολεξία,
ΜΝΗΜΟΝΙΟ = Μιά  Επικυρωμένη, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ, κανονιστική, επαχθής ΣΥΜΦΩΝΙΑ, μεταξύ κρατών, επιχειρήσεων ή φυσικών προσώπων και των δανειστών τους.
    Οι επίσημοι, ακαδημαϊκοί λεξικογράφοι γράφουν. 
Μνημόνιο = υπόμνημα, σύνολο απόψεων ή προτάσεων, ερμηνευτικές σημειώσεις, Σημείωμα προς υπενθύμιση.  Μνημόνιο < Μνήμη  και, εξ αυτού, άρα: Μνημόνιον = το Μνημείον , αναθηματικό ή ταφικό.
Καμία αντίρρηση! Εμείς, με την σειρά μας, ήρθαμε να εμπλουτίσουμε τις αναγνώσεις ενός όρου. 

Εις τα καθ 'ημάς, τώρα.
   Το Μνημόνιο δεν είναι η διαδικασία μέχρι την κατάληξη μιας Συμφωνίας, ώστε να τελειώσει σήμερα, αύριο ή μεθαύριο, καθώς ισχυρίζονται οι συνομολογητές του. Το Μνημόνιο είναι η Επικυρωμένη Συμφωνία. Το Μνημόνιο, ως Πρόγραμμα, ξεκινάει μετά την  επικύρωση  της Συμφωνίας διά Νομού και τελειώνει, όποτε και κάτω από τις προϋποθέσεις που αυτό ορίζει. Το Μνημόνιο θα καθορίζει την καθημερινή ζωή του Ελληνικού Λαού και την μοίρα του Ελληνισμού για δεκαετίες.
    Μπήκαμε στο Μνημόνιο, λένε οι πολιτικοί! Άρα συμφωνούν μαζί μας! Μπήκαμε σε κανονιστικό, λεπτομερές Πρόγραμμα, ώστε να διασφαλιστούν οι απαιτήσεις των Δανειστών μας! Το Μνημόνιο θα τελειώσει όταν και άμα καλυφθούν οι σημερινές και οι μέλλουσες απαιτήσεις των δανειστών του Ελληνικού Κράτους.
   Έγραφε η Πύλη, προς την Κόλαση: "Ο εισιών πάσαν ελπίδ 'αφίτω". Και στο Ταφικό Μνημείο, ήδη, έχουμε μπεί! Μνημόνιο είναι το καλαπόδι, είναι των ποιητών και των μυθολόγων ο Προκρούστης ο Εφελκόμενος και είναι... δυο ώρες μακριά από τον Σκίρωνα!
   
Οι μεγάλες... αγάπες εδώ, σ 'αυτήν την ζωή, πληρώνονται!
Και μια υποψία τον βασανίζει.
Επήραν ή θα πάρουν τίποτα, εκ του ... Νόμου,
 αυτοί που συνομολόγησαν τα Μνημόνια, Υπέρ της σωτηρίας 
και των συμφερόντων του Ελληνικού Λαού ή τζάμπα εδούλευσαν?
- έτσι μίλησε ο ΙΣΤΩΡ -  

 ▲ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ▲

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου