επιλογή γλώσσας

➤ CHOOSE your Language ↓↓ Sprache WÄHLEN ↓↓ ВЫБЕРИТЕ свой язык ↓↓ ОБЕРІТЬ свою мову ↓↓CHOISISSEZ votre langue ↓↓ ➤ CHOOSE your Language ↓↓ ELIGE tu idioma ↓↓ 选择你的语言 ↓↓ 選擇你的語言 ↓↓ Scegli la tua LINGUA ↓↓ ➤ CHOOSE your Language ↓↓ اختر لغتك ↓↓ Dilinizi seçiniz ↓↓ अपनी भाषा चुनें ↓↓ زبان خود را انتخاب کنید ↓↓ ➤ CHOOSE your Language ↓↓ ZGJIDHni gjuhën tuaj ↓↓ ИЗБЕРЕТЕ вашия език ↓↓ 言語を選んでください ↓↓ בחר את השפה שלך ↓↓..

LANGUAGE SELECTION ↓↓ SPRACHAUSWAHL ↓↓ CHOIX DE LA LANGUE ↓↓ SCELTA LINGUA ↓↓ ВЫБОР ЯЗЫКА

Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Τά Ελεύθερα Κράτη τα χρηματοδοτούν οι πολίτες τους!


του Κ. Ι. Μ π ο υ ζ ά ν η - by Κ. B o u z a n i s -
[GR, GB, DE]

Τά Ελεύθερα Κράτη τα χρηματοδοτούν οι πολίτες τους! 
Αυτό είναι το μικρό κόστος της Ελευθερίας και της Αξιοπρέπειας και της Προόδου κάθε Λαού. Εάν πιστέψει, κανείς, στις σύγχρονες Αυτοκρατορίες και εμπιστευτεί άθλιους, επαρχιακού επιπέδου, κατ αναδοχήν ηγέτες και τους παραδώσει την ελευθερία του, θα εισπράττει, καθημερινά, την προσβολή και θα μετράει το κόστος της δουλείας με την πενία και την εξαθλίωση! 

    Τα Ελεύθερα Κράτη τα χρηματοδοτούν οι Πολίτες τους! Εάν ένας Λαός δεν μπορεί να προασπίζει την Δημοκρατία του και να χρηματοδοτεί το Κράτος του, τότε το... διαλύει! Στέλνει τους πολιτικούς, οικονομικούς, πνευματικούς και τους άλλους, τους ποικιλώνυμους αγούς του ες φθόρον και, αφού δεν μπορεί αλλιώς, διαλέγει την επαίσχυντη, των γενεών την δουλεία! Εκ της Ελληνικής, το ιστορικό παράδειγμα. Δύο χιλιάδες χρόνια, υπόδουλοι οι Έλληνες και ο Ελληνισμός καμαρώνουν και ιστορούν προεστούς και έμμισθους υπαλλήλους, παλαιότερα, της Ρωμαϊκής, της Μεταρρωμαϊκής και της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και των, όπως στο διάβολο τις ονομάσει η ιστορία, νεώτερων και σύγχρονων Αυτοκρατοριών!

  Επισφαλής η Ελευθερία, επισφαλής η Δημοκρατία, επισφαλή τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και ο Ανθρωπισμός και δεν χρειάζεται καμία συζήτηση συμβιβασμού ή αναφορά σε αυτά! Αυτοί που εμφανίζονται ως υπέρμαχοι της Αρετής είναι, συνήθως, οι... προαγωγοί κάθε Ιδεώδους και οι θύτες κάθε Αρετής! 
   Μην εγκλωβίζετε το σκεπτικό σας σε ψευτοδιλήμματα, όπου το ένα λήμμα είναι η... χαμένη Ελευθερία, η... χαμένη Δημοκρατία, ο... χαμένος Ανθρωπισμός! Αυτοί που δεν σε θέλουν ελεύθερο, δεν θα σου αφήσουν την άριστη Δημοκρατία και θα σου βιάζουν, καθημερινά, την αξιοπρέπεια! Αυτοί που σε θέλουν δούλο τους θα σου αρπάξουν το... ψωμί, πρώτα, και θα σου... χαλάσουν το μυαλό, μετά!
   Αν θέλεις να καταστρέψεις τους αρμούς του δικτύου του ανθρώπινου εγκεφάλου και να του χαλάσεις το... λογισμικό εγκλώβισέ τον σε τρία-τέσσερα ψευτοδιλήμματα!

    Ακούστε αυτό, όσοι Ευγενείς και Ευπατρίδες εκ των πολιτικών των Λαών του Κόσμου. Πατριώτες, πρώτα προασπίστε την Πατρίδα μετά ασφαλίστε την Δημοκρατία. Καλύψτε τα αδύνατα σημεία - τρύπες της Ελληνοπρεπούς, πολιτικής Δημοκρατίας εξοβελίζοντας τους δουλικούς και τους άφρονες! Αποθαρρύνετε κάθε επίδοξον υπηρέτην και νουθετείστε τους δοσίλογους! Στείλτε τον Θεμιστοκλή και τον Δημοσθένη στους... Πέρσες και μην ικετεύετε για την έξωθεν στήριξη, όταν πρέπει να ευνουχίσετε την ισχύ σας και να χαρίσετε τον πλούτο και την αξιοπρέπεια του λαού σας στους Επιβήτορες των Λαών και των Εθνών και στους διεθνείς Λήσταρχους! 
  Αυτοί που γνωρίζετε, πολύ καλά, εσείς οι πολιτικοί, αργά ή γρήγορα, θα το μάθουν και οι λαοί! Είσαστε χρήσιμοι, μόνο, σε αυτούς που γυρίζουν, όπου της γης, υπονομεύουν Κράτη, διαλύουν Έθνη και καταληστεύουν τον μόχθο των λαών! Εκείνοι σας επιλέγουν! Εμείς, αφελώς, προσυπογράφουμε ή, απλώς, ακόμη σας ανεχόμαστε! Δεν θεωρούμε τους εαυτούς μας μέλη μιας πανανθρώπινης αγέλης. Στα πλαίσια μιας ανθρώπινης Ανθρωπότητας, πρέπει να αγωνιστούμε πρώτα για τα δίκαιά μας, πρώτα για την δική μας πατρίδα, πρώτα για τη δική μας κοινωνία! 
   Οι Έλληνες, οι υποθετικοί Έλληνες, και ο Παγκόσμιος Ελληνισμός δεν χρειάζονται άλλους Πατριάρχες! Δεν ταιριάζουν σε Έλληνες οι άρχοντες της Πατριάς! Οι Έλληνες δεν εντάσσονται σε Αυτοκρατορίες, ούτε φορούν τιάρες και στέμματα, δεν κλίνουν το γόνυ ούτε λατρεύουν αγούς... πεφωτισμένους! 


 Έχουμε το αναφαίρετο, το Δημοκρατικό δικαίωμα, να επιλέγουμε τους Προστάτες* μας!
Αλήθεια, ποιά προστασία, δεκαετίες τώρα, είδαμε από την τόσο μίζερη, την υπό ξένην κατοχήν,
την καθόλου Αυτοκρατορική Ενωμένη Ευρώπη;


"Δεινόν οι πολλοί, κακούργους όταν έχουσι προστάτας" θα γράψει με φούμο, εγκαταλείποντας την Αθήνα, ο Ευριπίδης.

"Των αδικημένων ο Θεός και της δικής μας μωρίας, που θυμωμένη ανανίπτει, είναι η Νέμεσις!" είπε ο Προφύτης.**
------------------------------------------------------------------
* Προστάτης = υπερασπιστής, προασπιστής, αρωγός, παραστάτης.
** Προφυτεύω = προετοιμάζω, φροντίζω το έδαφος για την καλλιέργεια.


Με τις δικές σας πλάτες, με τα χέρια σας, Υπεργολάβοι του Κακού,
έχετε σύρει τον Λαό μας, που σας εμπιστεύεται ακόμη, στην πλέον επαίσχυντη Δουλεία.
 Εσείς παραδώσατε την Ελλάδα! 
Ας καμαρώσουμε, λοιπόν, τα επέκεινα και τα επερχόμενα! 
- είπεν ο ΠΡΟΦΥΤΗΣ -



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου