επιλογή γλώσσας

➤ CHOOSE your Language ↓↓ Sprache WÄHLEN ↓↓ ВЫБЕРИТЕ свой язык ↓↓ ОБЕРІТЬ свою мову ↓↓CHOISISSEZ votre langue ↓↓ ➤ CHOOSE your Language ↓↓ ELIGE tu idioma ↓↓ 选择你的语言 ↓↓ 選擇你的語言 ↓↓ Scegli la tua LINGUA ↓↓ ➤ CHOOSE your Language ↓↓ اختر لغتك ↓↓ Dilinizi seçiniz ↓↓ अपनी भाषा चुनें ↓↓ زبان خود را انتخاب کنید ↓↓ ➤ CHOOSE your Language ↓↓ ZGJIDHni gjuhën tuaj ↓↓ ИЗБЕРЕТЕ вашия език ↓↓ 言語を選んでください ↓↓ בחר את השפה שלך ↓↓..

LANGUAGE SELECTION ↓↓ SPRACHAUSWAHL ↓↓ CHOIX DE LA LANGUE ↓↓ SCELTA LINGUA ↓↓ ВЫБОР ЯЗЫКА

Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Περί Δημοκρατιών και Δημοκρατίας Λόγος


του Κ. Ι. Μ π ο υ ζ ά ν η - by Κ. B o u z a n i s -
  


   Ορθώς επαίρονται Ευρωπαίοι τινές, κάπου από την Κεντρική Ευρώπη, και Αμερικανοί, εκ των μεγαλοσχήμων, ότι οι πρόγονοί τους, μόλις προ δεκαετιών ή αιώνος, εφηύραν, επέβαλλαν και τρέχουν όπου γής να προασπίσουν τον Θεσμό της Σύγχρονης Δημοκρατίας, αφήνοντας τους μεν Αρχαίους Έλληνες στην... ησυχία τους, του δε σύγχρονους Έλληνες στην κόλαση της τρέλας τους και στην συμφορά! 


Η ΕυρωΑμερικανικού τύπου Δημοκρατία είναι το Αριστότερο Πολιτικό Σύστημα!

(Μην ερωτήσετε «διά ποίους;» και προσβάλλετε τους Λαούς, τις Πατρίδες, την Ελληνίδα Δημοκρατία και… κακοχαρακτηριστείτε, άνευ λόγου.)

    Οι Λεξικογράφοι και το σχολικό βιβλίο της Πολιτικής Αγωγής, για μειράκια, επιμένουν! Η Δημοκρατία είναι το πολιτικό σύστημα διακυβερνήσεως μιας χώρας, όπου η εξουσία πηγάζει από τον λαό, ασκείται από τον λαό και υπηρετεί τα συμφέροντα του λαού. Και συνεχίζουν. Μία Κυβέρνηση Δημοκρατική τυχαίνει της αποδοχής των πολιτών του Κράτους, αντλεί την νομιμότητα της από το Λαό και ακολουθεί, δια ροπάλου και σπάθης, τους κανόνες που ψηφίζει η δημοκρατικά εκλεγμένη, των ελεύθερων αντιπροσώπων του Λαού, Βουλή και τα πάντα ελέγχονται από μία ανεξάρτητη και ακηδεμόνευτη Δικαιοσύνη!








Δεύς Αδέκαστος Δικάζει! Ορθεύει η Τιμωρός Άρτεμις! Η Δικαιοσύνη, μέσα από την Δημοκρατία, εναρμονίζει!








"Εάν οι Σύγχρονες Δημοκρατίες, γι’ αυτές που επαίρονται οι θιασώτες τους, εξεπήγαζαν από τους Λαούς και λειτουργούσαν υπέρ των Λαών, ως επικίνδυνες για τους εμπνευστές τους, τους επικαρπωτές, δηλαδή, των Λαών και των Εθνών της Υφηλίου Γης, δεν θα είχαν κανέναν λόγο υπάρξεως! Αλίμονο εάν αφήνανε τόσο σπουδαίες υποθέσεις στα χέρια φιλόδοξων, ακαπίστρωτων ή τυχάρπαστων Ιθαγενών Πολιτικών και, ιδία, εάν εγκατέλειπαν στην μοίρα τους, άνευ της... παιδείας, της καθοδηγήσεως και του σωφρονισμού τους ίδιους τους Λαούς", είπε ο... Σοφός! Μία Σύγχρονη Δημοκρατία, σε αντιδιαστολή προς την Δημοκρατία, εφευρέθη και εγκαθίσταται, ώστε οι πανίσχυροι διεθνείς παράγοντες, διαγκωνιζόμενοι αλλήλους, με την αρωγή και την συνεπικουρία εντοπίων, εργολαβικού τύπου, Πολιτικών, να έχουν, προς όφελός τους, την ακώλυτη είσοδο και ελεύθερη την ανάμειξη τους στις εσωτερικές υποθέσεις των Λαών και των Κρατών!

   Η Δημοκρατία είναι το αριστότερο εκ των Πολιτευμάτων"! Αρέσκονται οι χειριστές μιας Σύγχρονης Δημοκρατίας, κάνοντας το ακροβατικό των κοινών απατεώνων, αναφερόμενοι σε άλλην, να υπενθυμίζουν τούτο, όταν η στρεβλή και διεστραμμένη Δημοκρατία τους περνάει κρίση ή όταν γίνεται φανερό ότι αυτή λειτουργεί εις βάρος και επί ζημίαν του Λαού που, υποτίθεται, προστατεύει και προάγει! Γιά τους επιβήτορες των Λαών και των Εθνών και για τις εγκατεστημένες Σύγχρονες Δημοκρατίες τους, οι προσοδοφόροι Λαοί... ανώριμοι, μοιραίοι και αγελαίοι! Μέσα από ψευτοδιλημμάτων τις... συμπληγάδες, Λαοί και Έθνη ελέγχονται και συγκατανεύουν, εθελουσίως υποδουλώνονται και συστηματικά αποψιλώνονται!
   Σίγουρα, λοιπόν, δεν υπάρχει το Άριστο Πολίτευμα! Η κλασσική Δημοκρατία, ας την ονομάσουμε Ελληνική Δημοκρατία, ως... φυσική λειτουργία, άσχετη από καμία Σύγχρονη Δημοκρατία, είναι το αριστότερο πολίτευμα! Στον αντίποδα τούτου του ιδανικού Πολιτεύματος, εξαθλιωμένα Κρατικά Μορφώματα γεμάτη, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της, είναι η Υφήλιος Γη και η Θεσμοθετημένη Δικαιοσύνη τους, τοποτηρητής κάθε δημοκρατικής λειτουργίας, σε... "άδεια κουστούμια", "ταπεινής καταγωγής", και η Βουλή των Αντιπροσώπων του Λαού υπηρετούν τους άθλιους και εξ ατίμων Φύλαρχους-Υπεργολάβους των Περιφερειακών Εξουσιών. Σε τέτοιας ποιότητος "Δημοκρατικά" Κράτη, για τον χειρισμό και την λειτουργία και την νομή υποτελών και... αγελαίων Λαών, η Δικαιοσύνη είναι αυτή που γράφει, καθημερινά, ύβρις γιά τον Νοήμονα Άνθρωπο, ιστορίες πόνου, αίματος, βλακείας και διαστροφής!

    Μία Σύγχρονη Πολιτική Διακυβέρνηση, με χίλιες δυό μορφές, αόρατη γιά τους αόμματους, "άκακη" και "γενναιόδωρη" για τους διαχειριστές και τους επικαρπωτές της, σε ανώμαλη σύζευξη με την Νομοθετική  και την Δικαστική Εξουσία, υπό την άυπνη σκέπη ισχυρών εξωτερικών παραγόντων, μπορεί, καθοδηγούμενη και διαπλεκόμενη, να κυβερνά, να νομοθετεί, να μαρτυράει, να καταμαρτυράει, να δικάζει και να καταδικάζει και, κυρίως, να... παράγει! Αυτή η απόλυτη Εξουσία, όχι θεσμοθετημένη, ποτέ αυτοπροσδιοριζόμενη, όχι εκ του Λαού, όχι υπόλογη στον Λαό, μπορεί να νέμεται, για λογαριασμό άλλων, τα φυσικά αγαθά και τον παραγόμενο πλούτο μιάς χώρας έχοντας την κάλυψη μιάς, εξ αθλίων, εξαθλιωμένης Δικαιοσύνης, στραβής, κουτσής, γκαβής, αλλήθωρης και όχι... Ελληνικής, θεσμικό Πυλώνα των Σύγχρονων, μη Ελληνικών Δημοκρατιών, με κανόνες που της εγχειρίζει μία στρατολογημένη, αφελών, διαβασμένων και... φιλόδοξων Νομοθετούσα Αρχή. 

   Αρετή, η Δικαιοσύνη! Η Κρατίστη των Αρετών! 
   Και ο Δίκαιος Άνθρωπος, πρώτα, ενάρετος είναι! 
  Μόνη της, η καλούμενη Δικαιοσύνη, χωριζομένη κάθε Αρετής, στην υπηρεσία μιάς εξουσίας, πανουργία στην υπηρεσία της φαυλότητος, ύβρις εις βάρος του γένους των ανθρώπων φαίνεται...

Οι Σύγχρονες Δημοκρατίες,
λειτουργικές και ελεγχόμενες Ευρω - Αμερικανικές πατέντες, 
μακράν της Δημοκρατίας κείνται και... αγελαίους τους προσοδοφόρους Λαούς διαμορφώνουν!

-       είπεν ο ΙΣΤΩΡ -

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου