ΙΜΑΝΤΕΣ ΚΥΛΗΣΕΩΣ

► ➤ ☛ "CoDe of Production & Linguistic Enrichment of Panhuman Speech". "Ο ΚώΔιΚας της ΓΛωΣΣιΚής ΠαΡαΓωΓής και του εΜΠΛουΤιΣΜού του ΠαΝαΝΘΡώΠιΝου ΛόΓου".

Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Ευροεκλογών το Ζητούμενο - Μάϊος 2014

     Το επόμενο ερώτημα, κατάλληλα διατυπωμένο, απευθύνεται σε όλους τους λαούς της Ευρωπαϊκής Ηπείρου. Εμείς, εδώ, θα το θέσουμε στους Έλληνες.   
   "Πιστεύεις ότι, με την φορά και την εξέλιξη των πραγμάτων, σε είκοσι χρόνια, ο μέσος, ο τυχών ή, καλλίτερα, έστω ένας Γερμανός ή Ολλανδός ή Φιλανδός ή Αυστριακός στην καταγωγή θα σε αισθανθεί σαν Πατριώτη του?"
   Άν το πιστεύεις, τρέχα! Φόρα το κόκκινο φουστάνι και άφησε και το μούσι και τρέχα να ... συναντηθείς με μιά σαχλή, σάπια Ευρώπη που, καιρό τώρα, αποζητά τον επόμενο, τον πιό μεγάλο της, τον ιστορικό της, τον ανεπανάληπτο ... Κατακτητή!  Και παρακάλεσέ τους, όμηρο σε πιάσανε, να σου λασκάρουν τα δεσμά του εξανδραποδισμού σου, γιά να δουλεύεις, εσύ και τα δισέγγονά σου, ΠΙΟ αποδοτικά και ΠΙΟ...  χαριτωμένα!

   
    - Πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν και προσβλέπουν σε μία Ευρώπη των Λαών και των Εθνών! Αν η Η. Ευρώπη ΔΕΝ καταφέρει τούτο ΚΑΙ ΤΟ ξεπεράσει, είναι καταδικασμένη να αποσαθρωθεί! Είπεν ο Προφύτης! -Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου