επιλογή γλώσσας

➤ CHOOSE your Language ↓↓ Sprache WÄHLEN ↓↓ ВЫБЕРИТЕ свой язык ↓↓ ОБЕРІТЬ свою мову ↓↓CHOISISSEZ votre langue ↓↓ ➤ CHOOSE your Language ↓↓ ELIGE tu idioma ↓↓ 选择你的语言 ↓↓ 選擇你的語言 ↓↓ Scegli la tua LINGUA ↓↓ ➤ CHOOSE your Language ↓↓ اختر لغتك ↓↓ Dilinizi seçiniz ↓↓ अपनी भाषा चुनें ↓↓ زبان خود را انتخاب کنید ↓↓ ➤ CHOOSE your Language ↓↓ ZGJIDHni gjuhën tuaj ↓↓ ИЗБЕРЕТЕ вашия език ↓↓ 言語を選んでください ↓↓ בחר את השפה שלך ↓↓..

LANGUAGE SELECTION ↓↓ SPRACHAUSWAHL ↓↓ CHOIX DE LA LANGUE ↓↓ SCELTA LINGUA ↓↓ ВЫБОР ЯЗЫКА

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Τέρμα οι... Μπαρούφες και οι Μπαρουφιές!

>> Μπαλκονάτοι πρός Λαόν:
- Ρε, σας αρέσει το... ;
- Ουουουού.....
- Ξανασγούφτε, λοιπόν!
- Αααααα......... [της εκπλήξεως -πρώτα-, των ερωτηματικών -στην συνέχεια- και του εκ Βαθέων Πόνου -στην κατάληξη-!]


    Ήμουνα νειά και γέρασα είπε η πολύπειρη, η σοφή Αλεπού, νουθετώντας τα ζωντόβολα, τα αλεπουδάκια της που... χάθηκαν απ΄ την λιγούρα και την βλακεία τους, παίρνοντας από πίσω του γέρο - Τράγου, των τριών οκάδων, τα σειόμενα και τα κούνια πέρα δώθε, τα θηριά τα Αγγειά! 
- Μέχρις εδώ, αυτά λέγονται "Ασεβείς Πόθοι"! Και θα μάθεις, αν δεν το ξέρεις, εκείνον που στο τέλος "Πληρώνει την... Νύφη!" -


 Ήρθαν οι Εκλεκτοί του... Λαού! Ήρθαν οι... Ρολάτοι!
Ήρθε η Αριστερά του Συντεταγμένου Διεθνισμού!



    Αλήθεια, πού έτρωγαν Ψωμί, τόσα χρόνια, όλοι ετούτοι; Ποιός τους ενεχείρισε τους καινούριους τους... Ρόλους; 
  Παίξε παιδί μου, κι εσύ, τον Ρόλον του Πρωθυπουργού! Οι Καιροί ού μενετοί!
   Και υμείς, Απολαύστε τα Έργα & τις Ημέρες & τα... Νούμερα της οργανωμένης Αριστεράς του Συντεταγμένου Διεθνισμού!
- Πάντως εκείνοι, οι Διεθνείς Ληστοσυμμορίτες θα τα πάρουν τα... Δανεικά τους και οι Καριόλες, οι... Ξεβγάλτρες, θα λάβουν, εις το... ακέραιον, τις Μίζες τους! Έτσι λειτουργούν οι Λαοί, τα Ιστορικά Χρόνια! -

 Πρό 40 ετών, η απλυσιά, η αξυρισίλα και τα... Ταγάρια!  Η Αριστερά του... Βουνού και της Στάνης! Σήμερα, το άρωμα, η γραβατιά και τα... τΣακκίδια! Επιτέλους, μας χρειαζότανε η... αυθεντική Αριστερά του Συντεταγμένου Διεθνισμού!



 Αφού η Δαμόκλειος, για τους ζηλωτές των Εξουσιών, έχει μείνει στα Αρχαιοελληνικά Κείμενα, η Γραβάτα από Τριχιά με ένα βαζάκι... βαζελίνης θα γίνει της Μοδός!
    Όσο γιά τα πολυσυζητημένα τΣακκίδια: 
   - Τί μπορεί να έχει στο τΣακίδιο του ένας σύγχρονος και... επιτυχημένος άνδρας;
   - Το κραγιονάκι και την Make up του, πρώτα! Ένα καλτσόν και μία σερβιέτα και, γιά ώρα ανάγκης, κανένα... για καν/ναν... ! Κι αν είναι Ενεργός Πολιτικός έχει, οπωσδήποτε, και τον Νέο του Ρόλο σε... Ρολό καθώς και την... Ευχήν του Λαού!
- Αυθεντικός ο διάλογος! Την απάντηση την έδωσε νεαρά, με τα απαραίτητα νοήματα και με την παρατήρηση ότι... αυτή γνωρίζει! -

Τέρμα το Κούρεμα! Τώρα... κωλοκούρισμα! 
Καθαρές Δουλειές! Ξέχνα το ποιός είσαι! Θα... δουλεύσεις, εσύ και τα εγγόνια σου, γιά τους Δανειστές σου! 



    Τα χρέη τα επιμηκύνεις! Μη βιαστείς να πάρεις τα δανεικά πίσω και τα πάρεις από... πίσω! Τα χρέη τα... επιμηκύνεις! Πάρτα, σιγά-σιγά, μετά! Εν τω μεταξύ, αυτά, συνεχώς θα... αβγατίζουν!

Τέρμα το Κούρεμα! Τώρα, Ζήτω η Αριστερά του Συντεταγμένου Διεθνισμού και το... Γιδοξούρισμα!
Στις Γιδοξουρισμένες Κεφαλές προσγειώνονται οι πολύ... Μεγάλες Ιδέες!


  Ο WoLFGang - ΒαΡουΦάΚης της Γερμανίας έχει κάνει τα... Κουμάντα του! Ο ΒαΡουΦάΚης -  WoLFGang της Ελλάδος, ο... Λυτός ή ο... Ξεΐγκλωτος, γνωστός και μή εξαιρετέος γιά την... αποΛυτότητά του και τις Σπουδαίες του... Αριστερές Ιδέες, έχει δουλεύσει και παλαιότερα για τον... Ελληνικό Λαό!              
  Κυκλοφορούν, ανάμεσά μας, κλέφτες, χοντροί Λωποδύτες και Άτιμοι και  πολλοί ένθερμοι Αριστεροί! Να τους... λατρεύετε τους Επιγόνους των Μετόχων της Ανεξαρτησίας της Ελλάδος! - είπε η Μπουμπουλίνα και ο Μιαούλης και ο Μαυρομιχάλης και ο Byron - Δεν δαπάνησαν την ησυχία τους, οι ντόπιοι φύλαρχοι, οι στυλοβάτες της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας επί αιώνες, ούτε οι Χρηματοδότες της Εθνικής Ανεξαρτησίας τα... Κεφάλαιά τους για να... ραχατεύουν τα... ζαγάρια οι φουστανελοφόροι! Η Εθνική Ανεξαρτησία έχει κόστος και θα... δουλεύσετε δι΄ αυτήν! 
- αυτά έγραφε ένας... αιρετικός στο Ημερολόγιό του! -

Τέρμα το Κούρεμα! Τώρα... Αλογονουρά! Η Αριστερά του Συντεταγμένου Διεθνισμού και η... Αλογονοουρά είναι της Μοδός!
Τώρα Οίστρος & Παιδεία, τώρα ο Αγελαίος Ευρωπαϊκός... Πολιτισμός! 


  Θαυμάζουμε, όλοι, τον Σύγχρονο, τον Αγελαίο Ευρωπαϊκό... Πολιτισμό! Η υπέρ ημών Βάρβαρη Ευρώπη αποδείχτηκε Αυτοκρατορική! Ημείς, απόγονοι των Ευγενών Ελλήνων, δεν αρκεστήκαμε στα 1600 χρόνια της Ρωμαιοκρατίας. Εγκλωβιστήκαμε στο Φανάρι... διπλοσταυροκοπούμενοι! 
  Οι άρχοντές μας... ΓενίτCαροι! Οι Άρχοντες της Καρύταινας, χωρίς να υπάρχει λόγος, κρύφτηκαν πίσω από το... Κολοκοτρώνης! Ακόμη και οι Μανιάτες, μέχρις πρό 20ετίας, καμάρωναν γιά τον δικό τους... Μπέη! Δουλικό και Ακέφαλο το Γένος των Ελλήνων! 
   - Θαυμάζουμε τον Σύγχρονο Ευρωπαϊκό πολιτικό Πολιτισμό και, ιδίως, το... ΕΥΡΩ! Την Ελληνική Ιστορία, γιά να την διδαχθούμε, πρέπει να την... φυλλομετρήσουμε! -

Τέρμα τα... Νταηλίκια των Υποτακτικών! Θα τους τα πούμε στο... Γεύμα! Η Αριστερά του Συντεταγμένου Διεθνισμού έχει έναν μπαρουτοΚαμμένο Εθνικισμό που... ενθουσιάζει!



   Στο Αιγαίο ψαρεύαμε... Χάνους, είπε ο Χαχόλος ο στεφανωμένος τα Άστρα! Τώρα, προχθές τσίμπησε ένας ευτυχισμένος... Ιχθύς, κατά κόσμον ένας Sparus aurata, ένας Σπάρος Χρυσόχρους! Τα... Ιχθυοτροφεία να είναι καλά!
    - Αλίμονο αν αφήναμε την μοίρα των τόσο προσοδοφόρων Λαών στα δικά τους χέρια! -

Τέρμα η Λιτότις των... Υποτακτικών! Σγούφτε γιά να πάρετε "Μάτι" τον... Ορίζοντα της Νέας Τετραετίας! Η Αριστερά του Συντεταγμένου Διεθνισμού θέλει την Πίστη σου γιά την Α΄... τετραετία!


   Τί είναι 4 χρόνια, μπροστά στην... Αιωνιότητα; Κάνε όρεξη! Άσε που θα ζείς στον Παράδεισο της... Αριστεράς και καμαρώνοντας τα ανδραγαθήματα της "Αριστεράς και της Προόδου" θα σε παίρνει ο... Ύπνος και, εκεί, θα ξεπατώνεσαι στην... Χάψα και την Μάσσα! Μόνο, σκύψε λίγο... καλλίτερα!  
    - Καλή μας Όρεξη! Η Δεξιά είναι μια Οδυνηρή Πραγματικότητα! Η Αριστερά ένα Όμορφο Όνειρο!  Η ζωή του Προσοδοφόρου Λαού Επώδυνη! Σκύψε και... μετά συγχωρήσεως! Η Β΄ Τετραετία δεν θα χρειαστεί! -

Τέρμα η... εκπαίδευση των Υποτακτικών! Οι Γάτες δεν... τσιμπάνε, πιά!


    Είναι δύσκολο να είσαι... Γατάκος!
Ακόμη πιό δύσκολη, η Εκπαίδευση χωρίς τις... Γάτες! Η Αριστερά του Συντεταγμένου Διεθνισμού θέλει μόνο... Κοτούλες!

Τέρμα το Κούρεμα των... Φαλακρών! Εδώ προσγειώνονται οι πλέον... Πολύτιμες Ιδέες! 


    Δοκιμάστε την, εάν την έχετε! Θέλει λίγο... Ξύσιμο και Υπομονήν!

Τέρμα τα... Πύξ και τα... Λάξ! Εμείς δεν θα την... αλλάξουμε την Ευρώπη!


    Πάντως, όλα δικά μας ας μην τα θέλουμε! Ο Δίας, γιά να... μαρκαλήσει την Υπέρ  ηΜών Χώρα, την Ευρώπη, έγινε Ταύρος! Δεν έγινε... κοτούλα!  

Τέρμα τα... Πύξ και τα... Λάξ! Εμείς δεν θα την αλλάξουμε την Ευρώπη! Ξεχνώντας την φτώχεια μας, εμείς θα αλλάξουμε... Εμάς!


   Μην ακούτε τις μεγαλοστομίες των... Προφυτών ούτε τις... μπούρδες των Πολιτικών! Τα κεφάλια... Μέσα! Οι προσοδοφόροι Λαοί, καλλιεργούμενοι και... Αγελαίοι! Οι Άνθρωποι γεννιούνται Δούλοι και ώσπου να ξυπνήσει, κανείς, γερνάει, αποτραβιέται και αποχωρεί από τον στίβο του βίου!
[Προφύτης = ο Υπονομευτής] 

Η Απόλυτη Ιδέα! Την βλέπω την... Δυστοκία! Τρεχάτε, τώρα!
Διεθνής Διαγωνισμός, τώρα, γιά τον ΠΡΟΕΔΡΟ τ. ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!

Μία Λαϊκή Επιτροπή θα δεχθεί και θα αξιολογήσει τις σχετικές Αιτήσεις και θα συντάξει την Λίστα υποψηφιοτήτων! Ουδείς, πλήν των υποψηφίων, και μόνον αυτοπροσώπως, θα λάβει μέρος στην Προεκλογική Διαδικασία! Με Δημοψήφισμα των απανταχού Ελλήνων θα γίνει η επιλογή του Προέδρου και του Αντιπροέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας! Αυτοί θα αποφασίσουν γιά την συνέχεια και τα υπόλοιπα!

Καλο-μισθωμένα ενεργούμενα, όχι άγνωστα, και ετούτοι οι Φερέλπιδες Πολιτικοί!
Ημείς δε, οι… αγελαίοι συνΕλληνες!
Ήρθαν τα βαριά κουπιά σαν του γάϊδαρου τα αυτιά να... !
Η Αριστερά του Συντεταγμένου Διεθνισμού δεν... παίζει!
Με τις υγείες μας, λοιπόν!
- Άν δεν ξέραμε, καλό ήταν να ρωτούσαμε, είπε ο Προφύτης - 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου