ΙΜΑΝΤΕΣ ΚΥΛΗΣΕΩΣ

► ➤ ☛ "CoDe of Production & Linguistic Enrichment of Panhuman Speech". "Ο ΚώΔιΚας της ΓΛωΣΣιΚής ΠαΡαΓωΓής και του εΜΠΛουΤιΣΜού του ΠαΝαΝΘΡώΠιΝου ΛόΓου".

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

Τα Μαύρα Γαϊδούρια της Εξουσίας των Ελλήνων! – Η Λεωφόρος των Φιλελλήνων! –

Η Μεγάλη Παρέλαση!Οι "Άγγελοι του Καλού" και τα υποζύγια της Εξουσίας
Η ζωή είναι γεμάτη… καρότα, είπε ο νέος φέρελπις πολιτικός! Το ίδιο λέει και ο κόνικλος! Αυτά λένε γιατί αυτά... γουστάρουν! Τους αρέσει και το μαστίγιο, αλλά για τον πισινό των... άλλων! Το μαστίγιο είναι για τα πισινά των απείθαρχων Λαών!
Η ζωή είναι γεμάτη παλούκια και οδύνες, λένε οι δυστυχισμένοι και οι κακότυχοι! Αυτά αφήνουν πίσω τους, κάθε μέρα, και, μπροστά τους, άλλα τόσα τους περιμένουν κάθε πρωΐ! Σκύψε και... σκάβε και σκάσε, στην περίπτωση αυτή, προτρέπει ο ποιητής!

Οι Βαρελωμένοι εξουσιάζουν, λένε! Βλέπουν σπίθες, φώτα, λεωφόρους, τραίνα, αστραπές, ακούνε φωνές και προσεύχονται να συντομεύσει η... ώρα! Η ζωή στο βαρέλι είναι... τρέλα. Τόσο κοστίζουν δυόμιση γραμμές για μια εγγραφή στην Εγκυκλοπαίδεια! Τα βαρέλια έχουν δυο τρύπες σιχαμερές. Ο καινούριοι ένοικοι έχουν, ήδη, χωθεί μέσα και... τρομπάρουν! Η Έπαυλις των Εξουσιών είναι γεμάτη ευνούχους, ανώμαλους και διεστραμμένους και φιλόδοξους και τυχοδιώκτες!


Και όλοι τους θα γίνουν προδότες!
Θα τους κολακέψουν, στην αρχή, μέχρι να τους ζέψουν, θα τους κοροϊδέψουν, στην συνέχεια, και μετά, μαστιγώνοντάς τους, θα τους μάθουν ότι δουλεύουν γι’ αυτούς και ότι η προδοσία τιμάτε με ατιμωτικόν θάνατο!

Εάν αυτοί, οι "Άγγελοι του Καλού", ήταν εχθροί του Συστήματος, όπως λένε, το Σύστημα θα τους είχε φιμώσει και θα τους είχε εξαφανίσει! Οι χωματερές είναι γεμάτες πτώματα, περιττώματα και δυσωδία! 
Όλοι αυτοί, οι "Άγγελοι του Καλού" είναι καλομισθωμένα όργανα αδίστακτων διεθνών Συμμοριών που αντιπαλεύουν για την νομή του πλούτου των λαών και των Εθνών της Οικουμένης! Αυτοί, με την σειρά τους και κατά τον ρόλον, παλεύουν τους Λαούς, τους γοητεύουν και, όσο το μπορούν, τους καθοδηγούν στα... λαϊκά τους Πεπρωμένα!
Όσοι φαντάζουν ως το στήριγμα και η Ελπίδα του Λαού, πλουσιοπάροχα μισθωμένοι, έχουν αφεντικά τους αυτούς που τάχα βρίζουν! Μελετάτε τον βίο και την πολιτεία του καθενός και, έχοντες νούν... νοήσατε τα πράγματα! 
Να είστε καχύποπτοι! Κανείς δεν αναβαίνει εκεί επειδή αγαπάει και θέλει να δουλέψει για τους συμπολίτες του και τον Λαό! Εδώ ο Θεμιστοκλής, ο νικητής των Περσών, έτυχε ασύλου στην Αυλή του Ξέρξη και ο Αντιφιλιππικός Δημοσθένης χρηματίστηκε, από τον Απόστολο της Θεοποιήσεως και της Προσκυνήσεως του Μ. Αλεξάνδρου, τον Θησαυροφύλακα Σάρπαυλο!

Ξύπνα ρε Καραγκιόζη! 
Ξυπνάτε, ρε! Πάλι σας πήρε ο ύπνος;
Αν υπήρχε περίπτωση η επιλογή του Λαού να τους την... χαλάσει δεν θα τον φώναζαν ποτέ μπροστά στην κάλπη! Κρατάτε το αυτό! Αλίμονο αν άφηναν έναν τόσο προσοδοφόρο λαό, να αποφασίζει για την δική του μοίρα!
Όταν κάτι δεν μπορεί να τους... περπατήσει, ξανα-ανακατεύουν τα χαρτιά, αλλάζουν πρόσωπα και ρόλους και τα σκηνικά, αποκοιμίζουν τον κακόμοιρο τον Λαό, τον Καραγκιόζη δηλαδή, του κάνουν την σχετική... υπνοπαιδεία, τον ντύνουν, περίγελο των βαρβάρων και των Ευρωπαίων, τον ανεβάζουν πάνω στον... ψόφιο γάϊδαρο, του στρώνουν την ξεφτισμένη κουρελού της πιό βρώμικης Ελληνικής Δημοκρατίας των τελευταίων 3.000 ετών και τον στέλνουν γιά να... αποφασίσει!! 
 Αφήστε τον Λαό ήσυχο, προς το παρόν! Αποφάσισε, ήδη! Αφήστε τον, μπάς και χορτάσει στο... όνειρο! Ξυπνάτε τον όταν και όποτε έχετε να του επιδείξετε κάποιο σας κατόρθωμα.
Ο Ευριπίδης, αυτοεξοριζόμενος, θα γράψει με φούμο, ξημερώνοντας ένα πρωί, «ξυπνώντας» τους συμπατριώτες του: «δεινόν οι πολλοί, κακούργους όταν έχωσι προστάτας»! 
Οι αρχαίοι Έλληνες, όσοι νούν είχαν, το είχαν αντιληφθεί! Οι Νεοέλληνες φευγαλέα, μόνο, το... αντιλαμβάνονται. Είκοσι δύο αιώνες υπόδουλοι οι Έλληνες έχουν ενσωματώσει την δουλικότητα στον γενετικό τους κώδικα!
Ανέκαθεν οι Έλληνες είχαν, κατά την δική τους προτίμηση, τους κακουργότερους Προστάτες!

Ξυπνάτε, ρε! 
Των αδικημένων ο θεός και της δικής μας μωρίας, που θυμωμένη ανανίπτει, είναι η Νέμεσις! Κι όταν ο Λαός ξυπνάει, έρχεται η Γιαγιά η Καβάτζω, παλιά πουτάνα που τον ρήμαξε, με δυό παιδιά στο Harvard και το τρίτο φέρελπι Υπουργό, να τον γλυκοκοιμίσει. "Γύρνα κι απ’ την άλλη πάντα, πιάστηκες! Κι όνειρα γλυκά!"


Ξυπνάτε ρε!
Τα διλήμματα και οι καλομισθωμένοι
απάτριδες… πατριώτες μας, φιλέλληνες Πολιτικοί,
είναι τα εργαλεία που σε πάνε στην δική τους… έπαυλη και εκεί σε… περιποιούνται, όπως σου αξίζει!
Θα σε απορρημάξουν και ποτέ δεν θα το καταλάβεις!
Δεν μπορείς, πιά, να καταλάβεις τίποτα!
Έχουν ανοίξει το καπάκι της κεφαλής σου και… σου μαγειρεύουν!
Σου μαγειρεύουν Δεινά!
Στόχος τους είναι η Δουλεία σου!
Η κατάσχεση του πλούτου που κατέχεις είναι απαίτησή τους!
Ο παραγόμενος πλούτος από την όποια δραστηριότητά σου, πρέπει να πιστώνεται, αποκλειστικά, σ΄ εκείνους!
Κι αν ακόμη δεν το έχεις πιστέψει, το έχουν έχουν καταφέρει!

Ήμουνα νειά και εγέρασα είπε η πολύπειρη, η σοφή Αλεπού, νουθετώντας τα ζωντόβολα, τα δυό αλεπουδάκια της που... χάθηκαν απ την λιγούρα τους και την βλακεία, παίρνοντας από πίσω του γέρο - Τράγου, των τριών οκάδων, τα σειόμενα και τα κούνια πέρα δώθε, τα θηριά τα αγγειά! 


Καλο-μισθωμένα ενεργούμενα και ετούτοι οι Φερέλπιδες Πολιτικοί!
Ημείς δε, οι… αγελαίοι συνΕλληνες!
Ήρθαν τα βαριά κουπιά σαν του γάϊδαρου τα αυτιά!
Με τις υγείες μας, λοιπόν!
- είπεν ο Προφύτης* - 
...............................................................
*προφυτεύω = προετοιμάζω το έδαφος για μία καλλιέργεια. 
Υπονομεύω, μεταφορικά.                                 

......
                        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου