ΙΜΑΝΤΕΣ ΚΥΛΗΣΕΩΣ

► ➤ ☛ "CoDe of Production & Linguistic Enrichment of Panhuman Speech". "Ο ΚώΔιΚας της ΓΛωΣΣιΚής ΠαΡαΓωΓής και του εΜΠΛουΤιΣΜού του ΠαΝαΝΘΡώΠιΝου ΛόΓου".

Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

BRexit or BRin? Τρέχα ειΣάΛα ΜαΛέΚ αΛέΚουΜ. Η Βρετανία θα την κάνει την... κουτσουκέλα της!

  Χαμός στας ΒοΡειοΤέΡας Νήσους και τας υπερποντίους Κτήσεις των! Από το LoNDoN, την ΧώΡα των ΛόΡΔων μέχρι τας εΣΧαΤιάς των ΒΡεΤαΝιΚών νήσων, χαλασμένοι οι πάλαι ποτέ Ηγεμονικοί Άγγλοι, παλεύουν με την ιστορική τους ΠοΡεία.   
    Μή σας μπερδεύει η ΜεταΜεσαιωνική... Εξυπνάδα
των ΒΡεΤαΝών! Με BreXiT ή BriN, θα την κάνουν, 
θέλοντας και μή, την... κουτσουκέλα τους! iN σημαίνει  χωρίς... στέμμα αλλά με... Ευρωπαϊκό Πολιτισμό, ouT σημαίνει... περασμένα Μεγαλεία! 
 Αγελαίοι οι Λαοί, οι δε Ηγέτες τους, πολιτικοί, οικονομικοί, πνευματικοί, επιστημονικοί, σήμερα, Θεατρίνοι σβερκωμένοι! Πρόσωπα αισχρά και ελεεινά οι Ηγέτες των Λαών, κατά τους διδασκάλους των Εθνών και των Λαών της Οικουμένης, τους Αιωνίους Έλληνες!


BreXiT or BriN?
   ΕΔΩ χρειάζεται ο Ειδικός! Ο Μικρός Αλέξανδρος ο ΕΛΛΗΝ είναι ο μοναδικός του είδους!
    Εμείς οι Έλληνες, 40 χρόνια μέσα στην Ευρώπη δεν το είχαμε πάρει χαμπάρι! Το Brexit, τώρα, χρειάζεται την Ταχυδακτυλουργία και την... Παρά Φύσιν Ασέλγεια, για να περάσει! Να έρθουν, οι Καλοί αυτοί Άνθρωποι, λένε κάποιοι Άγγλοι, να τα πάρουν όλα γιά να τελειώνουμε! Επιτέλους! 
  Δεν ξέρουμε, βέβαια, τι κόλπο θα παίξει ο Alex the Greek. Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι ο Μέγας Ταχυδακτυλουργός θα το... καρφώσει στον αέρα, προτού πέσει στο καπέλο, και ενώπιον της Ευρωπαϊκής Ολοκλήρωσις, του Ευρωπαϊκού Πνεύματος περιιπταμένου, θα το γυρίσει ανάποδα και θα δώσει την... ποθητή λύση!       


BreXiT or BriN? Η άποψή μας
 Ρε αξιότιμοι Βρετανοί Πολίτες έχετε αντιρρήσεις; Υπάρχουν Λαοί χωρίς Πατρίδες και Νομίσματα; Φυλάει κανείς στις Θερμοπύλες και δεν θέλετε τα αίματα και τις Επιτύμβιες Στήλες; Ή, μήπως φαντάζεστε ότι οι Βάρβαροι θα πρέπει να διαβούν την Ανωπαίαν αΤΡαΠόν γιά να φτάσουν εις τας Αγγλίας και τας Βρετανίας;


Και μετά, αφού κάνουν οι κατ΄ αναδοχήν Ηγέτες 
όσα έχουν κανονίσει με τους Επικυρίαρχους,
 θα πλύνουν τα χέρια τους, οι Πόντιοι Πιλάτοι,
 και το κρίμα μας... στα παιδιά μας, στα γατιά μας και στα τρισέγγονά μας!
– Έγραφε η Είσοδος της Αυτοκρατορίας της Κολάσεως:
 "ο εισιών πάσαν ελπίδ’ αφίτω!"
 έχοντας κατά νούν την διςχιλιετή δουλεία
 των πάλαι ποτέ ενδόξων ΕΛΛΗΝΩΝ, 
αυτά είπε ο Προφύτης –

EUgo out
EUgotodevil!
We THANK Great Britain!

[Προφύτης = the Underminer]
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου