ΙΜΑΝΤΕΣ ΚΥΛΗΣΕΩΣ

► ➤ ☛ "CoDe of Production & Linguistic Enrichment of Panhuman Speech". "Ο ΚώΔιΚας της ΓΛωΣΣιΚής ΠαΡαΓωΓής και του εΜΠΛουΤιΣΜού του ΠαΝαΝΘΡώΠιΝου ΛόΓου".

Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Προς Θεσσαλονικείς Επιστολή

Επί τη ευκαιρία της ΔΕΘ,
η Θεσσαλονίκη έχει την τιμητική της αυτήν την εβδομάδα! Την εβδομάδα που της... αξίζει!


Μιά εβδομάδα κάθε έτος, η πολιτική αυθάδεια και η υποκρισία και η σαχλοπολιτική μιάς ατέλειωτης Νεοελληνικής Κρίσης μετακομίζει εις τας Μακεδονίας!

Αδελφοί Θεσσαλονικείς,
τους υψηλούς επισκέπτας της εβδομάδος, σας ικετεύομεν, κρατάτε τους εκεί!
   Βάλτε τους στο Μετρό της Θεσσαλονίκης και κλείστε τους μέσα για 25 χρόνια, να κάνουν βόλτες, γιά ψυχαγωγία και... θεραπεία!
 Δέστε τους, όλους, με μία αλυσίδα και βάλτε τους να ανασκάψουν όλα τα ταφικά μνημεία της Μακεδονίας και της Θράκης! Τον πιό εύσωμο, ως Άτλαντα, βάλτε τον να κρατάει τον... ουρανό του Τύμβου της Αμφιπόλεως! 
  Ντύστε τους με χλαμύδες, δώστε τους από μία σάρισα και στείλτε τους στο μέτωπο! Στα Εκβάτανα τους περιμένει ο Αλέξανδρος ο Μακεδών και σχεδιάζει, με αυτούς να κυριεύσει τας Κίνας και την Αυστραλία!
   Σκουντάτε τον Δήμαρχο, να τους κλείσει, παρέα του, μαζί με τον Πάπα, με τον Δημαρχάκο και με τον Νομαρχούλη της Θεσ/νίκης, στο υπόγειο με τα Μπουταρέικα νέκταρ, γιά... περισυλλογή και πρός... ωρίμανσιν!
   Εν πάσει περιπτώσει, κάνετε κάτι! Ό, τι σας φωτίσει το Αστέρι της Βεργίνας και ο Κύριος της Ανατολής και του Κόσμου όλου! Επιτέλους, αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να γίνουν χρήσιμοι στην Ελλάδα, στον Ελληνισμό και στον Λαό τους!
Η χάρις του Λαού ημών, μεθ υμών
- είπεν ο ΙΣΤΩΡ -  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου