επιλογή γλώσσας

➤ CHOOSE your Language ↓↓ Sprache WÄHLEN ↓↓ ВЫБЕРИТЕ свой язык ↓↓ ОБЕРІТЬ свою мову ↓↓CHOISISSEZ votre langue ↓↓ ➤ CHOOSE your Language ↓↓ ELIGE tu idioma ↓↓ 选择你的语言 ↓↓ 選擇你的語言 ↓↓ Scegli la tua LINGUA ↓↓ ➤ CHOOSE your Language ↓↓ اختر لغتك ↓↓ Dilinizi seçiniz ↓↓ अपनी भाषा चुनें ↓↓ زبان خود را انتخاب کنید ↓↓ ➤ CHOOSE your Language ↓↓ ZGJIDHni gjuhën tuaj ↓↓ ИЗБЕРЕТЕ вашия език ↓↓ 言語を選んでください ↓↓ בחר את השפה שלך ↓↓..

LANGUAGE SELECTION ↓↓ SPRACHAUSWAHL ↓↓ CHOIX DE LA LANGUE ↓↓ SCELTA LINGUA ↓↓ ВЫБОР ЯЗЫКА

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

ΑριστερόΜαγκες... Κόφτε το! Παίξτε Μπάλα και αφήστε τα... Σάπια!

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2015
Η Νήσσα, εδώ, Κοιμάται, Ξύνεται ή Κάνει την... Πάπια;


    Μην κάνετε την... Πάπια*. Εσείς την εζητήσατε και την ελάβατε την συγκατάθεση του Ελληνικού Λαού! Εσείς περηφανεύεστε ότι ήσαστε, ιστορικά, η πρώτη... Αριστερή Κυβέρνηση της Ευρώπης! Ώσπου να ζώστε τα βρακιά σας, έπιασε Πάσχα και άνοιξε Καλοκαιράκι!
----------------------------------------------------------
* «Ποιείς τον Παπίαν»… Φράση από το Βυζάντιο!  Ο Παπίας ήταν ευνούχος, ανώτατος υπάλληλος της βυζαντινής αυλής, υποκριτής και διπρόσωπος! - αυτό λένε, γιά την λαϊκή έκφραση, και το αναπαράγουν οι ειδικοί! - 


 Άν ο Αριστερισμός είναι ο Σκοπούμενος Αγελαίος Διεθνισμός, παίξτε μπάλα! Ξεκινάτε! Τα περί Συνουσιών και των Ουσιών δεν έχουν κανένα κόστος! Το ίδιο και τα περί των Εθνικών Θεμάτων! Τα Εθνικά Προβλήματα, άλλα απ’ άλλα, τα έχουν... κλείσει, από το 1935 η ποικιλόχρωμη Αριστερά*, από το ’74 ο Άρχων των Σερρών και ο Προφύτης** της Χρεοκοπίας της Ελλάδος, από το ’90 ο Κωστής, ο Κρής*** και έχουν επίσημα συνηγορήσει όλοι οι μετ’ έπειτα, έως σήμερα, του λεγόμενου... Συνταγματικού Τόξου! Δυό - τρείς υπογραφές λείπουν!
----------------------------------------------------------
*      Της... Μικρής αλλ’ εντίμου Ελλάδος!
**    Προφύτης = ο Υπονομευτής, εκ του Προφυτεύω. Εδώ, ο Α. Γ. Παπαντρέου.
*** Το "Μακεδονικό" δεν το συζητάμε, πιά! Τον τίτλο του Μακεδονομάχου, επαξίως, έλαβε ο, εξ ευγενών του 18ου αιώνα, Σαμαράς! Εκείνο που σίγουρα δεν θυμάστε, όσοι ηλικία έχετε, είναι το ανεπανάληπτο του, τότε, Υπουργού άνευ Χαρτοφυλακίου, περί Ομοσπονδίας της Ελλάδας με την... Τουρκία καθώς και την Άρση του Εμπολέμου με το νέο έθνος της Άνω ή Νέας Ηπείρου! [του Αριστερού του Αγελαίου Διεθνισμού, του Μίκη το μέν και το άλλο διά χειρός του... εκ γενετής Αντιστασιακού, του Καρόλου! 
[Μεγάλη η Χάρις όλων αυτών και η Αιωνία Ελλάς, τη... χορηγία των Νεοελλήνων, ας τους... ευγνωμονεί!] 

  Τα περί του Οικονομικού Ζητήματος δεν χρειάζονται ιδιαίτερη μνεία! Εδώ και δεκαετίες, Αυτοκινούμενο Όχημα, χωρίς πυξίδα και τιμόνι, είναι η Ελληνική Πολιτική! Χριστοί και εσείς! Διαβάστε τον... Ρόλο σας, αυτόν που σας ενεχείρισαν προτού σας περάσουν... ΚΤΕΟ και σας δώσουν το Χρίσμα, εξασφαλίζοντας για εσάς την συγκατάθεση του Ελληνικού Λαού και παραδίδοντάς σας την... Σκυτάλη!
    Κυβερνάτε, λοιπόν! Κι αν δεν ξέρετε τι σημαίνει Κυβερνώ την Ελλάδα, ρωτάτε το... "4 μέχρι το 35%"! Αυτοί ξέρουν! Εξ’ άλλου σε αυτούς έχουν εμπιστοσύνη οι Επικυρίαρχοι! Κυβερνάτε, λοιπόν! Σύσσωμη η... Αντιπολίτευση, σας στηρίζει! Τρέχουν να στηρίξουν το έργο σας, για να συνεχίσουν να έχουν τα... διαπιστευτήρια των Επικυρίαρχων και να ικετεύσουν... να μην φάνε την τρικλοποδιά και τσακιστούνε!
    Κυβερνάτε, λοιπόν! Σκύφτε κι εσείς και δουλειά! Θα πείτε κι εσείς... τον Δεσπότη Παναγιώτη και θα μυρίστε το... σκυλόχορτο στα τέσσερα, που λέει ο Λαός!
  
Η ζωή στο Βαρέλι της Επαύλεως της Ευτυχίας 
ήταν, πάντα, δύσκολη γεμάτη αηδία και μοναξιά!
Κάποιου θα του πεταχτούν τα μάτια απέξω, 
στην καλύτερη να κοψομεσιαστεί, κανείς...
- Εμάς, πάντως, μας αρέσει το... Γαλλικό χιούμορ... -
- έτσι είπε ο Προφύτης -













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου