ΙΜΑΝΤΕΣ ΚΥΛΗΣΕΩΣ

► ➤ ☛ "CoDe of Production & Linguistic Enrichment of Panhuman Speech". "Ο ΚώΔιΚας της ΓΛωΣΣιΚής ΠαΡαΓωΓής και του εΜΠΛουΤιΣΜού του ΠαΝαΝΘΡώΠιΝου ΛόΓου".

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Mινωικοί Eνεπίγραφοι Διπλοί Πελέκεις από το Αρκαλοχώρι της Κρήτης

του Κ. Ι. ΜΠΟΥΖΑΝΗ
Ίστορος-Διδασκάλου της Εικονογράμματης και Παλαιογραμμικής Γραφής

Είναι γεμάτος ο Αρχαίος Κόσμος με επιγραφές του Κοινού, Παγκόσμιου, Εικονογράμματου & Παλαιογραμμικού Συστήματος Επιγραφής-Αναγνώσεως!Και εδώ, σε αυτούς τους ενεπίγραφους Διπλούς Πελέκεις, από το Αρκαλοχώρι της Κρήτης, χτυπάει η καρδιά της Πρωτογένειας του ανεπανάληπτου Ελληνισμού!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ και εσείς!

 Η ανάγνωση έγινε με τα Στοιχεία-Γράμματα από "Το Κοινό Εικονογράμματο και Παλαιογραμμικό Αλφάβητο του Αρχαίου Κόσμου"


Κατεβάστε - Μελετήστε - Διαδώστε τοπου ενοποιεί τον πανανθρώπινο γραπτό λόγο και λύνει τα μυστήρια των Ιερογλυφικών, των Κινέζικων, των Γραμμικών γραφών, του Δίσκου της Φαιστού, των γραφών των... Εξωγήινων κλπ.  

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:
Ο εγχάρακτος, γλυπτός είτε γραπτός διάκοσμος σε οικιακά και χρηστικά σκεύη, εργαλεία, δοχεία, κοσμήματα, νομίσματα, αναθήματα, κτήρια, τάφους κλπ., οπουδήποτε,  δεν αποτελεί, αποκλειστικά, εμπνευσμένες καλλιτεχνικές απεικονίσεις ή σύμβολα, όπως από πρώτη άποψη φαντάζει στους ανυποψίαστους ή στους... αγράμματους κάθε εποχής, αλλά, πολύ συχνά, σχετικά κείμενα-επιγραφές.
   
Αλήθεια, τί άλλο έπρεπε να γράψει κανείς πάνω σε έναν πέλεκυ-τελετουργικό όργανο ενός Ιερού;

 Εν αρχήι ήν ο Λόγος! Ο Έλλογος άνθρωπος στο παγκοσμιοποιημένο, λόγω του εμπορίου, περιβάλλον της προϊστορικής εποχής δεν μπορούσε να αλλάζει Κώδικες-Συστήματα Επιγραφής και Αναγνώσεως ούτε κάθε χίλια ούτε κάθε χιλιάδες όσες έτη!

 ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ την... επιστημοσύνη των επαϊόντων, των σημερινών καθηγητών-διδασκάλων των Πανεπιστημίων όπου της Γης!

Διαβάζουμε, ο καθηγητής .... συμφωνεί με τον .... ότι «οι χαρακτήρες στον Πέλεκυ του Αρκαλοχωρίου δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια "ψευδοεπιγραφή" που χάραξε ένας αγράμματος σε ακατανόητη μίμηση των αυθεντικών χαρακτήρων της Γραμμικής Α από άλλους παρόμοιους πελέκεις». 

 Ανοησίες... επιστημόνων! Κι αφού ο... διάβολος δεν βολευότανε, βρήκε... δουλειά! Η επιστήμες, οι σχετικές επιστήμες, όταν φτάνουν σε αδιέξοδα, γκρεμίζουν τις θεωρίες εποχής και ξεκινούν, από την αρχή, από άλλη βάση! ΒΛάΚΣ ~ ο αΠΛοϊΚόΣ, και απλοϊκότεροι, όχι αυτοί που έγιναν μαθητές εισηγήσεων βλακωδών επινοημάτων, αλλά αυτοί, που στην συνέχεια, όχι ανυποψίαστοι, έγιναν οι ένθερμοι διδάσκαλοί τους.  Εμείς, εδώ, θα διδάξουμε την Κοινή Εικονογράμματη και, στην εξέλιξή της, την Παλαιογραμμική Γραφή!

– Μερικές υποθέσεις της Ανθρωπότητος είναι καθαρά Ελληνικές υποθέσεις,
είπε ο Προφύτης! –
(Προφύτης = ο Προφυτεύων,
ο καλλιεργών το έδαφος γιά την φύτευση, ο Υπονομευτής)

234

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου