επιλογή γλώσσας

➤ CHOOSE your Language ↓↓ Sprache WÄHLEN ↓↓ ВЫБЕРИТЕ свой язык ↓↓ ОБЕРІТЬ свою мову ↓↓CHOISISSEZ votre langue ↓↓ ➤ CHOOSE your Language ↓↓ ELIGE tu idioma ↓↓ 选择你的语言 ↓↓ 選擇你的語言 ↓↓ Scegli la tua LINGUA ↓↓ ➤ CHOOSE your Language ↓↓ اختر لغتك ↓↓ Dilinizi seçiniz ↓↓ अपनी भाषा चुनें ↓↓ زبان خود را انتخاب کنید ↓↓ ➤ CHOOSE your Language ↓↓ ZGJIDHni gjuhën tuaj ↓↓ ИЗБЕРЕТЕ вашия език ↓↓ 言語を選んでください ↓↓ בחר את השפה שלך ↓↓..

LANGUAGE SELECTION ↓↓ SPRACHAUSWAHL ↓↓ CHOIX DE LA LANGUE ↓↓ SCELTA LINGUA ↓↓ ВЫБОР ЯЗЫКА

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

The Throne of Minos, the Pharaonic Signs, the Asclepius, the flag of Communism and Islam, the ancient world and the old Linear Writing!

του Κ. Ι. Μπουζάνη  by Bouzanis K.
Knower-Teacher of Pictographic & of Ancient Linear Scripture
 (Eikonogrammati & Palaeogrammiki Scripture)

Having our ally, the tested now, " The Common, Global System of Inscription - Reading of Ancient World", we continue to read ancient texts, from where of world. An our many years of research is looking for students to study and promote it, leaving behind the "YES! But…" and "Half job means nothing around something" of J.F. Champollion of  Hieroglyphics and of M. Ventris and J. Chadwick of Greek Old Linear Script and of G. Grotefend and H. Rawlinson of Cuneiform Script.

       The Pictographic & Old Linear Writing is the first and the unique Common Writing-Reading System of Ancient World.

 ➤ Here the writing becomes... inspiration for unprecedented decorative artifacts!


RELEVANT NOTES

Minos’s throne, Palace of Knossos, Crete.

   ΜίΝως = ο ηΓεΜώΝ, ΜίΝωΣ = ο ΜέΓας άΝαΣΣ[ξ], ΜίΝως = ο ΠώΛης. (ενώ ΜίΝως του έΛους ή του εΛαίου = ο ΜεΝέΛαος!) 

The "swastika" the worldwide sympol!

SS ~ ΣΣεός, ο Θεός Sήλιος για ανατολίτες και αρχαίους όπου της γης και για τους SS του Παγγερμανισμού η ΦαΣιΣΤιΚή ~ ΣΒάΣΤιΚα, σύμβολο παγκόσμιο-διαχρονικό αλλά και διακοσμητικό στοιχείο! Η ΣΒάΣΤιΚα ~ αΣΠίΣ ΔιΚαίου, η ΣΒάΣΤιΚα ~ υΠΣήΣΤου ειΚών, ιερό σύμβολο του Βουδισμού, του Ινδουϊσμού, του Ζαϊνισμού, των Ελλήνων, των Περσών και όλου του κόσμου σύμβολο! Το ΓαΜΜάΔιον ~ ΓαΝΜάΔιον ~ η ΚιΝούΣα αΚΤίς ~ ΔοΚός ενός αενάως κινούμενου τροχού, έΛΚουΣα και ενσωματώνουσα, κατά την μία φορά, και κατά την άλλη χαρίζουσα την εύνοια, την ευημερία, την ειρήνη, την αρμονία και την προστασία είτε απωθούσα και διαχέουσα το κακό!

Zeus ~ Deus ~ DeFs ~ the land that emerged from the mud that had covered the Earth, once upon a time!

Ο ΔίαΣ ~ ο ΔοΜών ~ ο ΠοιηΤής ~ ο ΠαΤήρ θεών και ανθρώπων. Ο Δίας, ένας εκ των Τιτάνων. ΤιΤάν ~ ο ΤέΚΤων. Αυτός που… έκλεψε-απέσπασε την Ευρώπη από την έΦαΛον Γη ~ την ΦοιΝίΚη ~ την αΦΡιΚή. Ο Δεύς ο ΣιΤιΣΤής, ο ΣωΤήρ των άΣΤεων, ο ΔίαΣ ~ ο ΘεόΣ.

   Asclepius the God of Medicine.

  αΣΚΛηΠιός = ο ΠαιηόΝιοΣ, ΠαιηόΝιοΣ = ο ΣΣεΡάΠων ή ο ΣΣεΡαΠεύων. Ο ίΣΤωρ των ιάΣεων.

The Pharaonic Symbol.s

   ΦαΡαώ = ο Παίς ή Φύς ηΛίου και ο… ίδιος ο Θεός ήΛιος!

The Poseidon the god of the sea!

Ο ΠοΣειΔώΝ ~ ο ΠόΝΤοΣ, ΠοΤειΔάωΝ ~ ΠόΝΤου Θεός,  ο ΝηοΣΣόος, ο ναυαγωσώστης. ΠοΣειΔών ~ ο ΠοΤαΜός. ΠοΣειΔώΝ ~ ΠάΣης Γης ύΔωΡ. ΠοΣειΔών ~ ΣΣεός ΠηΓών Και ύΔωρ.

Athena, the Goddess of wisdom, Zeus's daughter.

Η ΘέαιΝα ~ αΘηΝά. ΘέαιΝα ~ η ΔιόσΚουΡη.

Η προστάτις του κλεινού άστεως των Αθηνών. αΘήΝαι ~ Γη των ΛόΦων.

The "Eye of God-Sun ~ Ra!"

Το γραπτό σύμβολο του Θεού Ήλιου, του Θεού των άΜΜωΝ ~ του Διός άΜΜωΝος. Ο Θεός ήΛιος ~ ως Λίς (λέων) θα χαρίσει και ένα δεύτερο «Λάμδα» στην ΕικονοΓράμματη & Παλαιογραμμική Γραφή και στην  εικαστική-πλαστική του απεικόνιση ως σφίγγα ένα ακόμη μυστήριο! ΣΦίΓΓα ~ ΣΦίΝΓα ~ το ΓήιΝον ΦώΣ εκ του ηλίου. ΣΦίΓΓα ~ ΣΦίΝΓα ~ ένας ΓΡίΦος για τους Έλληνες της Κλασσικής Εποχής.

The Crescent and the Star, the symbol of Ottomanism.

Από την απεικόνιση νομίσματος των Βυζαντίων, από το άΣυΛον* Βυζάντιον των Ελλήνων, πρίν την Ανατολικήν Ρώμη, την Νέα Σιών, την Κωνσταντινούπολη και την ΜηΤΡόΠοΛη ~ ιΣΤαΝΠούΛ της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας! Από την Συρία, την άΝω Συρία και την Κύπρο, λένε άλλοι!

*άΣυΛος (επί πόλεων) ~ ο οΣΣυΡός [χ]. Άσυλος = ο αΣΦαΛής, ο απαραβίαστος.

The Hammer and Sickle, the symbol of Communism.

In addition to the hammer and sickle, have been put into circulation and other combinations such as hammer and plow, hammer and hoe, hammer and rake.

Leto’s children, Apollo and Artemis.

Λένε οι Έλληνες –έΛΛην ~ ο Λαός της αΛός, από Δευκαλίωνος– οι μυθολόγοι Έλληνες: Η ΛηΤώ ~ ο ΘόΛος ο ουράνιος εξεγέννησε τον βώλον του ηλίου και την άλω της μήνης. αΠόΛΛων ~ ο ΒώΛος ή ο ΦαΝός του ηΛίου και άΡΤεΜις ~ της Γης το άΣΤΡον, η ΣεΛήΝη ~ της ΜήΝης η άΛως. Ο Λητώος και η Λητώα, οι Θεοί της ΣυΡίας, της έΣω ΣυΡίας, της Μεσοποταμίας και της άΠω ΣυΡίας. Ο ‘ήΛιος ~ ΒήΛιος ~ ΒαάΛ και η άΡΤεΜις ~ η ιΣΤάΡ, η Θεά άΡΤεΜις ~ αΣΤάΡΤη. 

Kings and Lords of the painters and of the sculptors.

Οι αιγύπτιοι επισημαίνουν τον ύΠαΤον θέτοντας στο χέρι του το σχετικό… κλειδί! Πολλοί άλλοι, από την μία έως την άλλη άκρη της γης, επισημαίνουν τον άνακτα θέτοντας ανά χείρας των βασιλέων, θεών είτε ανθρώπων, το… μυστηριώδες τσαντάκι.

.................................................
On RELEVANT NOTES, above, were used data from: The Code of Linguistic Production and Enrichment of Panhuman Speech

 Beware the high poetry of the Greeks!

Think about it and... enjoy the misery of a specialist, about language issues, who does not know the Language of Reference of the Universal Word, the Greek!
< <  >  >

    Above all, it is indispensable and necessary to attend a series COURSES of READING from our READING BOOK:

For reading use Elements-Letters from:
 “The Common, Pictographic & Ancient Linear Alphabet of Ancient World”



Download it – Study it – Spread it


 We come, here, to teach Eikonogrammati & Old Linear Writing (Palaeogrammiki Scripture)

Some affairs of Humanity is purely Greek affairs,
 – said the Prophytis! 
 [Profytevo = I am preparing  the soil to make the planting or, figuratively, to write the... history!
Prophytis = Who cultivates the soil for the planting,  Underminer.]

ΚΑ 308

                                   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου