επιλογή γλώσσας

➤ CHOOSE your Language ↓↓ Sprache WÄHLEN ↓↓ ВЫБЕРИТЕ свой язык ↓↓ ОБЕРІТЬ свою мову ↓↓CHOISISSEZ votre langue ↓↓ ➤ CHOOSE your Language ↓↓ ELIGE tu idioma ↓↓ 选择你的语言 ↓↓ 選擇你的語言 ↓↓ Scegli la tua LINGUA ↓↓ ➤ CHOOSE your Language ↓↓ اختر لغتك ↓↓ Dilinizi seçiniz ↓↓ अपनी भाषा चुनें ↓↓ زبان خود را انتخاب کنید ↓↓ ➤ CHOOSE your Language ↓↓ ZGJIDHni gjuhën tuaj ↓↓ ИЗБЕРЕТЕ вашия език ↓↓ 言語を選んでください ↓↓ בחר את השפה שלך ↓↓..

LANGUAGE SELECTION ↓↓ SPRACHAUSWAHL ↓↓ CHOIX DE LA LANGUE ↓↓ SCELTA LINGUA ↓↓ ВЫБОР ЯЗЫКА

Κυριακή 25 Μαρτίου 2018

Η Ευρωπαϊκή Αγέλη, η Ηρωική Έξοδος των Ελλήνων και το... Πνεύμα* της Ρώμης! - 61 χρόνια, μετά -

...............................................................
*ΠΝεύΜα = το εΠιΝόηΜα

25η Μαρτίου στην Ρώμη και εν έτει 2018
θα γιορτάσουν τα 61 χρόνια από την ίδρυση της Ευρωπαϊκής... Ένωσης!

Ευρωπαϊκή Ένωση, "ο Εφιάλτης* των Ευρωπαίων" 

Χωρίς περισσότερα λόγια! - είπεν ο Ίστωρ -
.....................................................................................
*Εφιάλτης = η ατραπός (κάθε προδοσίας), δειμού το (εν)ύπνιον. [από το Γραμματικό-Δομικό Λεξικό του Κοινού της Ελληνικής, του Bouzanis K.]
*Ephialtes = the path of betrayal, a scary dream. [in Greek]
*Ephialtes = den Weg des Verrats, eine beängstigende Traum. [griechisch]
*Ephialtes = le chemin de la trahison, un rêve effrayant. [en grec]
*Efialtes = el camino de la traición, un sueño aterrador. [En griego]
*Efialte = la via del tradimento, un sogno spaventoso. [in greco]

   Παρασυρθήκαμε! Απλοϊκοί, του λαού άνθρωποι εμείς, αφεθήκαμε στο παραμύθι της περιρρέουσας προπαγάνδας, φτιάξαμε ένα όμορφο όνειρο - με τον μικρό μας τον νού - και αποκοιμηθήκαμε για... να το ζήσουμε! Και ξυπνήσαμε, όσοι δεν κοιμόμαστε ακόμη, έντρομοι! Ξυπνήσαμε στις ατραπούς ενός οδυνηρού, ατέλειωτου, καθημερινού εφιάλτη και τον ζόφο!
   Τελικά, κάτι θα γίνει εκεί πάνω! Εκεί, κεντρικά, που λαμβάνονται οι αποφάσεις, Βασίλισσα, Σώζοι ημάς, η (Σύγχρονη) Δημοκρατία, είπαν οι λαοπλάνοι! Η Υπέρ Ημών Χώρα, η Ευρώπη κατά τους αρχαίους μυθολόγους, είναι η μήτρα της (Σύγχρονης) Δημοκρατίας! Αμφιβάλλετε; Μην κοιτάζετε τα λεξικά για να κατανοήσετε το "τί εστί η (Σύγχρονη) Δημοκρατία;"! Μπροστά σας την έχετε αυτή την ανεκδιήγητη, αυτήν την αχαρακτήριστη... Κυρία*! Περιεργαστείτε την, ψηλαφίστε την, μελετήστε την και προσοχή! Μην σας περάσει από το μυαλό ότι μπορεί, αυτό το... έρμαιον, να το απωλέσετε! Ο Ελληνισμός δεν πρόκειται να γίνει φτωχότερος αν εσείς την Ελληνική, της Πολιτικής Αγωγής, των κοινωνικών αναλύσεων και της λεξικογραφίας την Δημοκρατία την μπερδέψατε με την Ευρωπαϊκή την (Σύγχρονη) Δημοκρατία
 Σκεφτείτε τούτο, εάν η (Σύγχρονη) Δημοκρατία ήταν και λειτουργούσε από τον Δήμο και γιά το συμφέρον του Δήμου, κάποιοι θα την είχαν στραγγαλίσει και, για να μην αναστηθεί πάλι, θα της έσπαζαν και τα πόδια και το κεφάλι! 
    Αγελαίοι οι Λαοί και στα πλαίσια μιας Σύγχρονης Δημοκρατίας έχουν την ανάλογη, την γνωστή ιστορική τους θέση. Με μία... μεγάλη διαφορά! Έχουν το δικαίωμα, οι Λαοί, να... συγκατατίθενται! Έχουν, τώρα, το δικαίωμα να. επιλέγουν τους... προεπιλεγμένους, επαρχιακού τύπου, λαϊκούς τους ηγέτες! Στις Σύγχρονες Δημοκρατίες, ακόμη και των μικρών κρατών, οι Λαοί, ακέφαλοι από την φυσική τους ηγεσία, δεν αποτελούν το κινούν για την οργάνωση και τις δραστηριότητες και τις εξ΄ αυτών απολαβές για την αυτοσυντήρηση και την κοινωνική και πολιτιστική προαγωγή των πολιτών -συμπολιτών τους αλλά το αντικείμενο, το συγκινούμενο και το νεμόμενον!

   Ένας λάθος δρόμος! Ένας συμπλεκτικός σύνδεσμος που κατέληξε σε μύρια σχετλιαστικά επιφωνήματα! Το πρός διαμόρφωση, κάποτε, Ευρωπαϊκό Ιδεώδες, αχλύς! Το Γερμανικό όνειρο ενός λαού τόσο και επικίνδυνα πειθαρχημένου, ανέκαθεν τυχοδιωκτικό, καλυμμένο από τις ύποπτες και επίπλαστες ενοχές μιας ιστορικά ανήσυχης, μόλις και πρότινος διαιρεμένης και υπό κατοχήν Γερμανίας, χωρίς ζωτικό ενεργειακό χώρο, σήμερα καταχρεωμένης, που ζεί εις βάρος των άλλων Ευρωπαϊκών Κρατών και της Ανθρωπότητας, μαζί με το Αμερικανικό απωθημένο για την, χαμένη πλέον, Πλανητική κυριαρχία, στα χέρια των επίδοξων ιδιοκτητών του παγκόσμιου πλούτου, έχουν γίνει ο εφιάλτης των Πολιτών της Γηραιάς ΗπείρουΗ Ευρώπη των Λαών και των Εθνών, η Ευρώπη του σεβασμού της Ελευθερίας της Εκφράσεως και της Ισονομίας κάτω από την μπότα της επικυριαρχίας ενός μεσαιωνικού σκοταδισμού! Αγελαίοι οι Ευρωπαίοι, από την χοάνη ενός μύλου μείξεως, υπό την επιτήρηση Έπαρχων Σταβλιτών στην εσταβλισμένη εκτροφή και την ανάπτυξη και την νομή! Φυλές, λαοί, έθνη, πολιτισμοί, παραδόσεις όλης της Υφηλίου Χώρας μπροστά σε ένα απάνθρωπο πείραμα! Μία συνεταιρεία με δελεαστικές προοπτικές, καταστατικά υπονομευμένη, στο άχθος της χρεοκοπίας και της φίμωσης! Αυτή η Ηνωμένη Ευρώπη θα φωνάξει τους λαούς της Ευρωπαϊκής Ηπείρου, ως Μέλη-Κράτη παρίες, να δουλεύσουν γι' αυτήν και να τους ξεκληρίσει.
     Αλήθεια, τί θα περίμενε κανείς από μία Ε.Ε. που, ως σύλληψη, ξεκίνησε σαν Εμπορική Ένωση ενός πυρήνα συμφερόντων, διευρύνθηκε και διήγε την εφηβική της ηλικία ως Οικονομική Κοινότητα-Αγορά, αναπτυσσόμενη υπογράφοντας χρεώγραφα και καταθέτοντας εμπράγματες εγγυήσεις και "την είδαν" ως κρατική οντότητα, όπου ζυμώνεται ένα, νέου τύπου, Ομογενοποιημένο Αγελαίων Κράτος και όπου ένας άλλος, στενός πυρήνας, επικυρίαρχος, εξαγοράζει, κρατάει, δικαιωματικά, την κυριότητα, την διοίκηση και την νομή ενός μορφώματος κρατών-εταίρων, με περιορισμένα δικαιώματα στην κυριαρχία, την αυτοδιάθεση, τον στρατηγικό σχεδιασμό και την παραγωγή; Αλήθεια τί θα περίμενε κανείς από μία εξαρτημένη, αδύναμη ενεργειακά και υπό κατοχήν Ευρώπη; Όχι μόνο το τίποτα! Αλλά τίποτα περισσότερο από την φίμωση κάθε ελευθερίας και την επώδυνη, των αγελαίων κτηνών, την δουλεία!


Η Ελληνίζουσα Ανθρωπότητα θα συνέλθει! 
Εν αρχή ήν ο Έλλην Λόγος - είπε ο Προφύτης -
......................................................
*Κύριος = ο άρχων, ο ηγεμών.





ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
– Μερικές υποθέσεις της Ανθρωπότητος είναι καθαρά Ελληνικές υποθέσεις,
είπε ο Προφύτης! –
(Προφύτης = ο Προφυτεύων,
ο καλλιεργών το έδαφος γιά την φύτευση, ο Υπονομευτής)

               

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου