επιλογή γλώσσας

➤ CHOOSE your Language ↓↓ Sprache WÄHLEN ↓↓ ВЫБЕРИТЕ свой язык ↓↓ ОБЕРІТЬ свою мову ↓↓CHOISISSEZ votre langue ↓↓ ➤ CHOOSE your Language ↓↓ ELIGE tu idioma ↓↓ 选择你的语言 ↓↓ 選擇你的語言 ↓↓ Scegli la tua LINGUA ↓↓ ➤ CHOOSE your Language ↓↓ اختر لغتك ↓↓ Dilinizi seçiniz ↓↓ अपनी भाषा चुनें ↓↓ زبان خود را انتخاب کنید ↓↓ ➤ CHOOSE your Language ↓↓ ZGJIDHni gjuhën tuaj ↓↓ ИЗБЕРЕТЕ вашия език ↓↓ 言語を選んでください ↓↓ בחר את השפה שלך ↓↓..

LANGUAGE SELECTION ↓↓ SPRACHAUSWAHL ↓↓ CHOIX DE LA LANGUE ↓↓ SCELTA LINGUA ↓↓ ВЫБОР ЯЗЫКА

Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Εγκαλείται ο Ελληνικός Λαός, σύμπας! [ 5 - 7 - 2015, Κυριακή]

Εν Ελλάδι, 5 - 7 - 2015, Κυριακή.


Εγκαλείται ο Ελληνικός Λαός, σύμπας! [προσοχή! Ευθυμογράφημα!]
   Γιατί ρε... Αγελαίοι χαλάσατε τον τουριστικό… περίπατο του κ. Πρωθυπουργού, στας Ευρώπας;
 Θα έπαιρνε, σήμερα, το αριστερό του, το βαρουφάκι, και το δεξί του, το άλλο γιάνννι το δραγασάκι, θα πεταγόντανε αυτοί οι Λαϊκοί Ήρωες, δυό λεπτά, θα έβαζαν από μια τζίφρα και θα επέστρεφαν εν... Θριάμβω! 
  Σας έβλαφτε, ρε σεις; Άσε που αυτή η Αγία Τρίας, με τις Κόκκινες Γραμμές, στερήθηκε και από ένα ακόμη... Nobel!


  Για το... τάχα, έκαναν το Δημοψήφισμα; Γιατί έκλεισαν τις Τράπεζες; Γιατί γαύγιζαν τα κανάλια; Η επιλογή των χρωμάτων, για το ΝΑΙ και το ΟΧΙ, δεν σας έβαλε σε υποψία; Δεν πήρατε χαμπάρι που σας έκλειναν το μάτι; Δεν συμμεριστήκατε, ρε σείς, την αγωνία του Σύμπαντος και του Πολιτικού Κόσμου και της Καθεστηκυίας Τάξεως; 
   Γιατί ρε τους βάλατε... τόσο δύσκολα; 
 Γιατί ρε δεν κάνατε αποδεκτό το Σχέδιο Συμφωνίας που κατέθεσε η Υπέρ Υμών και Ημών Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η Ευρωπαϊκή Κ. Τράπεζα και το Δ. Ν. Ταμείο; Μη μας πείτε ότι χρειαζόσασταν το εθνόσημο και την μετάφραση, στο ψηφοδέλτιο! Δεν ξέρατε τίποτα γιά τις REFORMS FOR THE COMPLETION OF THE CURRENT PROGRAM AND BEYOND;
Τι δεν καταλαβαίνατε από την PRELIMINARY DEBT SUSTAINABILITY ANALYSIS;
     Γιατί ρε δεν είπαμε μόνο το ΝΑΙ; Η ιστορία το εξάντλησε το ΟΧΙ, το… τελείωσε ο Μεταξάς εν έτει 1940! Το ΝΑΙ σημαίνει… Ευρωπαϊκό Πολιτισμό και ! Μόνο που εμείς 40 χρόνια, μέσα στην Ευρώπη και με το € δεν το είχαμε πάρει χαμπάρι! Το ΟΧΙ, τώρα, χρειάζεται την Ταχυδακτυλουργία και την... Παρά Φύσιν Ασέλγεια, για να περάσει! Κι αν δεν μας άρεσε το ΝΑΙ, ας λέγαμε, τουλάχιστον, κάτι το πιό ηρωϊκό! Ας λέγαμε, κατευθείαν, το... Μολών Λαβέ των Λακεδαιμονίων! Να έρθουν, οι Καλοί αυτοί Άνθρωποι, να τα πάρουν όλα γιά να τελειώνουμε! Επιτέλους!

  Γιατί; Ρε Λακεδαιμόνιοι, φύλαγε κανείς στις Θερμοπύλες και δεν θέλατε τα αίματα και τις Επιτύμβιες Στήλες; Ή, μήπως φαντάζεστε ότι οι Βάρβαροι θα έπρεπε να διαβούν την Ανωπαίαν αΤΡαΠόν γιά να φτάσουν εις τάς Αθήνας;

Εν Αθήναις, 6 - 7 - 2015, Δευτέρα.
Ακολουθεί το Χρονικό των, μετά το Δημοψήφισμα, Πολιτικών Ενεργειών

Αι Αθήναι είναι εδώ!
Αι Αθήναι συνωστίζονται στο Προεδρικό Μέγαρο!
Γίνεται επίκλησις του αρχαίου Ελληνικού Πνεύματος!
Το αρχαίο Ελληνικό Πνεύμα προσέρχεται και υπερίπταται!
Αι Αθήναι συσκέπτονται και αποφασίζουν!
Η Ευρώπη και η Υφήλιος κρέμονται από τα... χείλη των Αθηνών!
Αι Αθήναι προβαίνουν σε… Κοινό Ανακοινωθέν!



        «Κατά την σύσκεψη, ο Πρωθυπουργός προέβη σε ενημέρωση των Πολιτικών Αρχηγών για τις πρωτοβουλίες που προτίθεται να αναλάβει άμεσα, μετά το αποτέλεσμα του χθεσινού δημοψηφίσματος.»
 BRAVO EuroBompous, έκραξε το Ελληνικό Πνεύμα! Το «μετά», εδώ, φαίνεται… χρονικό και όχι συμπερασματικό! Το «ύστερα από» θα ήταν… λογικότερο!
     «Στο τέλος της σύσκεψης οι Πολιτικοί Αρχηγοί – πλην του παρόντος Δ. Κ. και του απόντος Β. Μ. – κατέληξαν στην εξής κοινή ανακοίνωση:
      Η πρόσφατη ετυμηγορία του Ελληνικού Λαού δεν συνιστά εντολή ρήξης, αλλά εντολή συνέχισης και ενίσχυσης της προσπάθειας για την επίτευξη μιας κοινωνικώς δίκαιης και οικονομικώς βιώσιμης συμφωνίας.
      Προς αυτή την κατεύθυνση η Κυβέρνηση αναλαμβάνει την ευθύνη για την συνέχιση των διαπραγματεύσεων. Και ο κάθε Πολιτικός Αρχηγός θα συμβάλλει, αντιστοίχως, στο πλαίσιο του θεσμικού και πολιτικού του ρόλου. …»
   BRAVO EuroBompous, έκραξε το Ελληνικό Πνεύμα! Ο Δείκτης Νοημοσύνης βάρεσε… κόκκινο, σήμερα, στην Σύναξη των Πολιτικών Αρχηγών στο Προεδρικό Μέγαρο! Η Δακτυλοσκόπηση της καταστάσεως και η Ταχυδακτυλουργία είχαν την τιμητική τους!
 Τι, θέλατε να είχαμε και άλλα… εκπαραθυρώματα;


Καμαρώστε, λοιπόν το ΝΑΙ των Πολιτικών Αρχηγών!
Όταν ο Λαός λέει ΟΧΙ, αυτοί λένε ΝΑΙ
Θα ακολουθήσουν, οσονούπω,
το νέο… Μολών Λαβέ και το… Πάρτε τα Όλα!
 για να ησυχάσουμε… –

Και μετά, αφού κάνουν, οι κατ΄ αναδοχήν Ηγέτες 
όσα έχουν κανονίσει με τους Επικυρίαρχους
 θα πλύνουν τα χέρια τους, οι Πόντιοι Πιλάτοι,
 και το κρίμα μας... στα παιδιά μας, στα γατιά μας και στα τρισέγγονά μας!
 Έπρεπε να τους δώσουμε ένα Καθαρό ΝΑΙ σε Όλα!
Μη σας ξενίζει, λοιπόν, το ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!
και το ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΟΛΑ! που... έρχονται από τας Ευρώπας.
– Έγραφε η Είσοδος της Αυτοκρατορίας της Κολάσεως:

 "ο εισιών πάσαν ελπίδ’ αφίτω!"* –

...........................................
* "Κόλασις", Δάντης


Εν Ελλάδι.
Το Επιμύθιον
      Η Έλληνες, δουλικοί από αβελτηρία, του άρπαζε να τρώς και κλέβε να έχεις, λάτρεις, κλεφτοκοτάδες και μαλθακοί και ευδιοίκητοι, εύκωλοι κατά το χυδαιότερον, αρκούμενοι στην παρακμή τους, θεοποίησαν και προσκυνούν τον Μ. Αλέξανδρο για να έχουν κάποιον να δοξάζουν και, στην αιώνια... κακοτυχία τους , κάποιον για να βλαστημούν!

  Ευπάτορες, Φιλέλληνες, Θεοί και Πατριάρχες!
Τίτλοι, κατά το ιστορικό τυπικό 
και την φρασεολογία που κοσμούσε τους Έπαρχους
της Αυτοκρατορίας, του Περσικού τύπου, 
των Ελληνιστικών Χρόνων και της Ρωμαιοκρατίας.

Ζήτωσαν, οι περιούσιοι… Φιλέλληνες Πατριάρχες των Ελλήνων!
   ο... Αείμνηστος Οικονομολόγος, ο... Γ΄ Δρόμος γιά τον Σοσιαλισμό, το είχε προβλέψει! "ή η Ελλάδα θα φάει το Χρέος ή το Χρέος την Ελλάδα"! Και, κλείνοντας το μάτι στους πεινασμένους συντρόφους του και στις ύαινες, τους δήθεν αντιπολιτευόμενους, άνοιγε την πόρτα να μπούν τα Θηρία, για να την κατασπαράξουν! Θυμάται, κανείς, τι είχε πεί ο άλλος... αείμνηστος, ο  Άρχων Των Σερρών, όταν μας έβαζε στην ΕΟΚ; "Σας πέταξα στην Θάλασσα  γιά... να μάθετε μπάνιο!" 
 Πνιγείτε, λοιπόν! Όλα ακολούθησαν την νομοτέλεια ενός απόλυτου σχεδιασμού! Πνιγείτε, λοιπόν!  Αγελαίοι οι Λαοί, τους επικατάρατους εργολάβους του κακού, σφόδρα, τους αγαπήσαμε! Το άκουσες Ελλάδα; Το πότε θα βγείς από αυτήν την περιπέταια, θα σου το ειπεί ο παπάς στο... αυτί και ο διάκος στο... κεφάλι!
   "Ο δε εισιών πάσαν ελπίδαν αφίτω"
Οι μεγάλες... αγάπες εδώ, σ 'αυτήν την ζωή, πληρώνονται!
Και μια υποψία μας βασανίζει.
Επήραν ή θα πάρουν τίποτα, εκ του ... Νόμου,
 αυτοί που συνομολόγησαν τα Μνημόνια, Υπέρ της σωτηρίας 
και των συμφερόντων του Ελληνικού Λαού ή τζάμπα εδούλευσαν?

- έτσι μίλησε ο ΙΣΤΩΡ -


▲ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ▲

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου